We zijn weer open met beperkte dienstverlening en beperkte openingstijden. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Resultaat 1 - 10 (van 36)

• Vrijwilligers gezocht

2 juni 2020

Door alle richtlijnen hebben we veel meer mensen op de werkvloer nodig dan voorheen. Wij zijn dus op zoek naar extra vrijwilligers!

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht

• Verruiming openingstijden

1 juni 2020

Met ingang van 2 juni kunnen we de openingstijden van de meeste bibliotheken verder verruimen.

Bekijk details van Verruiming openingstijden

• Lenen bij andere bibliotheken

18 mei 2020

Momenteel is het niet mogelijk om boeken aan te vragen bij andere bibliotheken.

Bekijk details van Lenen bij andere bibliotheken

• Bibliotheken open met beperkte dienstverlening

7 mei 2020

Gisteravond werd bekend gemaakt dat bibliotheken onder bepaalde voorwaarden weer open mogen. We moeten hierbij de richtlijnen van het RIVM volgen.

Bekijk details van Bibliotheken open met beperkte dienstverlening

• Jaarverslag 2019

7 mei 2020

Het voelt raar om tijdens deze Coronacrisis het Jaarverslag van 2019 aan te bieden. Maar er is veel om met voldoening en plezier op terug te kijken.

Bekijk details van Jaarverslag 2019

• Download de ThuisBieb

6 april 2020

In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.

Bekijk details van Download de ThuisBieb

• Huisarrest

30 maart 2020

Kinderboekenschrijvers maken een voorleesserie over kinderen in quarantaine. De Online verhalenreeks start maandag 30 maart om 14.00 uur.

Bekijk details van Huisarrest

• Bibliotheken gesloten

16 maart 2020

Alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken zijn tot 20 mei gesloten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten

• Voorleeskampioenen

10 februari 2020

De lokale voorrondes van de Nationale Voorleeswedstrijd leverden drie winnaars op. Fiene, Meghan en Mark gaan door naar de regionale ronde op 14 maart.

Bekijk details van Voorleeskampioenen

• Belastingspreekuren vervallen

10 februari 2020

MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren in maart en april belastingspreekuren in School 7.

Bekijk details van Belastingspreekuren vervallen