Resultaat 1 - 10 (van 57)

• Belastinghulp

1 maart 2021

MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren in maart en april de jaarlijkse belastingspreekuren.

Bekijk details van Belastinghulp

• Gezond mediamenu voor je kind

24 februari 2021

Door corona zijn we digitaler dan ooit. Heb je vragen over de mediaopvoeding van je kind? Het gratis webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ neemt je mee in het media-aanbod voor jonge kinderen.

Bekijk details van Gezond mediamenu voor je kind

• Dolfje Weerwolfje 25 jaar

24 februari 2021

Dolfje Weerwolfje is jarig! 25 jaar geleden schreef Paul van Loon het eerste deel, inmiddels is er een hele serie. De boeken zijn door miljoenen kinderen gelezen.

Bekijk details van Dolfje Weerwolfje 25 jaar

• Vacatures

14 februari 2021

We zijn op zoek naar enthousiaste bibliotheekmedewerkers. Er is een vacature voor 24 uur in Den Helder en 20 uur in Schagen/Tuitjenhorn

Bekijk details van Vacatures

• Boekenweek uitgesteld

10 februari 2021

In verband met corona wordt de Boekenweek verplaatst naar de zomer.

Bekijk details van Boekenweek uitgesteld

• Jonge Jury en Inktaap

3 februari 2021

Wat zijn de leukste boeken voor jongeren? Het beste literaire jongerenboek wordt binnenkort bekendgemaakt. Je kunt ook nog stemmen voor de Prijs van de Jonge Jury.

Bekijk details van Jonge Jury en Inktaap

• Winnaars Minecraftchallenge

18 januari 2021

Mette Lutterman (13) uit Den Helder heeft de eerste prijs gewonnen met de BiebBouwers Minecraftchallenge van december. Haar broer Mats (14) won de derde prijs.

Bekijk details van Winnaars Minecraftchallenge

• Voorleesdagen online

11 januari 2021

Van 20 tot en met 30 januari is het tien dagen lang voorleesfeest in Nederland. Dan staat het voorlezen aan jonge kinderen centraal.

Bekijk details van Voorleesdagen online

• Afhaalservice blijft open

15 december 2020

De lockdown blijft helaas van kracht, maar je kunt wel op afspraak je reserveringen afhalen of je boeken komen inleveren!

Bekijk details van Afhaalservice blijft open

• Write for Rights - vanuit huis

25 november 2020

Rond 10 december, de Dag van de Mensenrechten, organiseert Amnesty International wereldwijd ‘Write for Rights’.

Bekijk details van Write for Rights - vanuit huis