Resultaat 31 - 40 (van 43)

• Bibliotheek Callantsoog

21 april 2019

Op 18 april was het feest in Callantsoog, daar werd de naam van het nieuwe Kindcentrum onthuld: ‘De Walvis’. Het gerenoveerde gebouw is de thuisbasis van Basisschool Frankendael, KopGroep Bibliotheken en Kinderopvang Kappio.

Bekijk details van Bibliotheek Callantsoog

• Financieel Café Schagen

11 maart 2019

Sinds 1 maart organiseert Humanitas Thuisadministratie een Financieel Café in bibliotheek Schagen.

Bekijk details van Financieel Café Schagen

• Kwartfinale Voorleeswedstrijd

7 maart 2019

Zaterdag 16 maart wordt in bibliotheek Tuitjenhorn de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gehouden. Ook de winnaars van de drie voorrondes bij KopGroep Bibliotheken doen mee.

Bekijk details van Kwartfinale Voorleeswedstrijd

• School 7 gehuldigd

1 maart 2019

Alaaf! School 7 is vrijdagmiddag 1 maart door Prins Edwin de Eerste van carnavalsvereniging de Krabbetukkers gehuldigd.

Bekijk details van School 7 gehuldigd

• School 7 in tv-serie

26 februari 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de nieuwe serie van Frans Bromet uit. De bibliotheek centraal op de landelijke televisie.

Bekijk details van School 7 in tv-serie

• Feestje in De Schooten

4 februari 2019

Maandagmiddag 4 februari werd de nieuwe bibliotheek in Schooten Plaza feestelijk geopend.

Bekijk details van Feestje in De Schooten

• Gratis BoekStart-koffertje

28 januari 2019

Ben je vader of moeder van een baby van nog geen jaar oud? Dan krijg je met een speciale waardebon een BoekStart-koffertje cadeau!

Bekijk details van Gratis BoekStart-koffertje

• Bibliotheek op School: ook voor volwassenen!

22 januari 2019

Gereserveerde boeken ophalen of materialen inleveren? Dat kan in 't Veld, Petten en Anna Paulowna.

Bekijk details van Bibliotheek op School: ook voor volwassenen!

• Hulp met de computer

2 januari 2019

KopGroep Bibliotheken helpt ook in 2019 mensen op weg die moeite hebben met de computer. Er zijn gratis spreekuren en cursussen.

Bekijk details van Hulp met de computer

• Gecertificeerd!

19 maart 2018

KopGroep Bibliotheken is opnieuw gecertificeerd. Voor de derde keer op rij.

Bekijk details van Gecertificeerd!