We zijn weer open met beperkte dienstverlening en beperkte openingstijden. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Resultaat 21 - 30 (van 36)

• Renovatie bieb Texel

11 september 2019

Binnenkort start er een renovatie op Texel. De bibliotheek is van vrijdag 25 oktober tot en met woensdag 6 november gesloten.

Bekijk details van Renovatie bieb Texel

• Bibliotheek 't Zand geopend

6 september 2019

De nieuwe bibliotheek in ‘t Zand werd vanmiddag met muziek en mooie woorden van wethouder Joke Kruit in gebruik genomen.

Bekijk details van Bibliotheek 't Zand geopend

• Geen bezuinigingen

9 juli 2019

Goed nieuws! De bezuinigingen op de Helderse bibliotheek zijn voor 2020 en 2021 van de baan.

Bekijk details van Geen bezuinigingen

• Bibliotheek Callantsoog

21 april 2019

Op 18 april was het feest in Callantsoog, daar werd de naam van het nieuwe Kindcentrum onthuld: ‘De Walvis’. Het gerenoveerde gebouw is de thuisbasis van Basisschool Frankendael, KopGroep Bibliotheken en Kinderopvang Kappio.

Bekijk details van Bibliotheek Callantsoog

• Financieel Café Schagen

11 maart 2019

Sinds 1 maart organiseert Humanitas Thuisadministratie een Financieel Café in bibliotheek Schagen.

Bekijk details van Financieel Café Schagen

• Kwartfinale Voorleeswedstrijd

7 maart 2019

Zaterdag 16 maart wordt in bibliotheek Tuitjenhorn de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gehouden. Ook de winnaars van de drie voorrondes bij KopGroep Bibliotheken doen mee.

Bekijk details van Kwartfinale Voorleeswedstrijd

• School 7 gehuldigd

1 maart 2019

Alaaf! School 7 is vrijdagmiddag 1 maart door Prins Edwin de Eerste van carnavalsvereniging de Krabbetukkers gehuldigd.

Bekijk details van School 7 gehuldigd

• School 7 in tv-serie

26 februari 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de nieuwe serie van Frans Bromet uit. De bibliotheek centraal op de landelijke televisie.

Bekijk details van School 7 in tv-serie

• Feestje in De Schooten

4 februari 2019

Maandagmiddag 4 februari werd de nieuwe bibliotheek in Schooten Plaza feestelijk geopend.

Bekijk details van Feestje in De Schooten

• Gratis BoekStart-koffertje

28 januari 2019

Ben je vader of moeder van een baby van nog geen jaar oud? Dan krijg je met een speciale waardebon een BoekStart-koffertje cadeau!

Bekijk details van Gratis BoekStart-koffertje