Resultaat 21 - 30 (van 43)

• Samenwerking met Cruyff Foundation

22 december 2019

Op 19 december tekende KopGroep Bibliotheken als eerste bibliotheek in Nederland (!) een convenant met de Cruyff Foundation.

Bekijk details van Samenwerking met Cruyff Foundation

• In de Top 5 van de Innovatie Challenge

19 december 2019

Goed nieuws! De pitch 'Vraag-Luister-Leer' van Datamachine en KopGroep Bibliotheken staat in de Top 5 van de NBD Biblion Innovatie Challenge 2020 'Smart Library'.

Bekijk details van In de Top 5 van de Innovatie Challenge

• Lichtprojectie School 7

13 december 2019

School 7 is onderdeel van een prachtige lichtroute en tot en met 4 januari verlicht met woorden en zinnen over de zee.

Bekijk details van Lichtprojectie School 7

• Schrijfmarathon Amnesty

2 december 2019

Rond de Internationale Dag van de Rechten van de Mens organiseert Amnesty de jaarlijkse Schrijfmarathon 'Write for Rights' in onze bibliotheken.

Bekijk details van Schrijfmarathon Amnesty

• School 7 in oranje licht

26 november 2019

Maandag 25 november werd School 7 door wethouder Tjitske Biersteker in het oranje licht gezet voor 'Orange the World': een internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen.

Bekijk details van School 7 in oranje licht

• Winnaar Groot Dictee

4 november 2019

Anko Brink is de lokale winnaar van het Groot Dictee der Nederlandse Taal 2019.

Bekijk details van Winnaar Groot Dictee

• Nieuwe openingstijden Schooten

17 september 2019

Vanaf 1 oktober worden de openingstijden van de bibliotheek in de Schooten uitgebreid.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Schooten

• Renovatie bieb Texel

11 september 2019

Binnenkort start er een renovatie op Texel. De bibliotheek is van vrijdag 25 oktober tot en met woensdag 6 november gesloten.

Bekijk details van Renovatie bieb Texel

• Bibliotheek 't Zand geopend

6 september 2019

De nieuwe bibliotheek in ‘t Zand werd vanmiddag met muziek en mooie woorden van wethouder Joke Kruit in gebruik genomen.

Bekijk details van Bibliotheek 't Zand geopend

• Geen bezuinigingen

9 juli 2019

Goed nieuws! De bezuinigingen op de Helderse bibliotheek zijn voor 2020 en 2021 van de baan.

Bekijk details van Geen bezuinigingen