Vacature Coördinator Educatie (26 - 32 uur per week)

De leesvaardigheid van Nederlandse jongeren blijft flink achter bij die van hun leeftijdsgenoten in andere Europese landen. Er is dus werk aan de winkel! Wij ondersteunen scholen voor primair en voortgezet  onderwijs bij het verhogen van leesplezier en mediawijsheid.

Ons aanbod is volop in ontwikkeling en we zijn op zoek naar een ondernemende en enthouasiste coördinator die een actieve inbreng heeft en coachend leiding geeft aan het team van zes consulenten. 

Naar vacature

Vacature Vestigingscoördinator Bibliotheek Texel (28 uur per week)

Voor onze vestiging op Texel zijn we op zoek naar een ervaren en betrokken leidinggevende die communicatief is ingesteld en weet wat er speelt op de werkvloer. 

Naar vacature

Vacature Manager Publieksservice (32 tot 36 uur per week)

Kom jij onze organisatie versterken? We zoeken een ervaren, doortastende en inspirerende manager Publieksservice. Je geeft leiding aan een team van 9 vestigingscoördinatoren, die samen verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening in onze vestigingen.

Naar vacature

Vacature Coördinator Basisvaardigheden (32 uur per week)

Om mee te kunnen doen in de samenleving zijn basiskennis van taal en digitale vaardigheden noodzakelijk. De bibliotheek biedt mensen ondersteuning bij het leren van deze vaardigheden. Wij zijn op zoek naar een coördinator die sterk is in communicatie en organisatie.

Naar vacature

Vrijwilliger digitale vaardigheden

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze diverse cursussen digitale vaardigheden in onze bibliotheken. Je leert de cursisten basishandelingen op de computer en bent voor 2,5 uur per week beschikbaar in de periode september tot en met juni. 

Naar vacature

Voorlezers Kinderopvang

We zoeken in Den Helder en Texel vrijwillige voorlezers voor de peuterschool en kinderopvang.  

Taalvrijwilligers

''Vrijwillligers zijn onbetaalbaar!''
Wil je als Taalvrijwilliger levens veranderen? Lees hoe het werkt.

CoderDojo vrijwilligers

Voor de CoderDojo ochtenden in Schagen en Tuitjenhorn zoeken we enthousiastelingen die kinderen willen leren programmeren!

Meer weten over CoderDojo? Kijk dan op de website van CoderDojo Kopgroep