We zijn weer open met beperkte dienstverlening en beperkte openingstijden. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Resultaat 11 - 20 (van 36)

• MEE & de Wering in Nieuw Den Helder

16 januari 2020

Vanaf 22 januari zijn er elke woensdagmiddag medewerkers van de Informatiewinkel van MEE & de Wering aanwezig in bibliotheek Nieuw Den Helder.

Bekijk details van MEE & de Wering in Nieuw Den Helder

• Opening Bibliotheek op School Waarland

13 januari 2020

Woensdagmorgen 22 januari wordt in kindcentrum Sint Jan in Waarland een nieuwe Bibliotheek op School geopend.

Bekijk details van Opening Bibliotheek op School Waarland

• iDEAL betalingen niet volledig verwerkt

10 januari 2020

Door een technische storing zijn abonnementsbetalingen die op maandag 6 januari met iDEAL zijn gedaan, niet volledig verwerkt. Onze excuses hiervoor. Wij streven ernaar om uiterlijk week 3 alle iDEAL betalingen administratief te hebben verwerkt.

Bekijk details van iDEAL betalingen niet volledig verwerkt

• Samenwerking met Cruyff Foundation

22 december 2019

Op 19 december tekende KopGroep Bibliotheken als eerste bibliotheek in Nederland (!) een convenant met de Cruyff Foundation.

Bekijk details van Samenwerking met Cruyff Foundation

• In de Top 5 van de Innovatie Challenge

19 december 2019

Goed nieuws! De pitch 'Vraag-Luister-Leer' van Datamachine en KopGroep Bibliotheken staat in de Top 5 van de NBD Biblion Innovatie Challenge 2020 'Smart Library'.

Bekijk details van In de Top 5 van de Innovatie Challenge

• Lichtprojectie School 7

13 december 2019

School 7 is onderdeel van een prachtige lichtroute en tot en met 4 januari verlicht met woorden en zinnen over de zee.

Bekijk details van Lichtprojectie School 7

• Schrijfmarathon Amnesty

2 december 2019

Rond de Internationale Dag van de Rechten van de Mens organiseert Amnesty de jaarlijkse Schrijfmarathon 'Write for Rights' in onze bibliotheken.

Bekijk details van Schrijfmarathon Amnesty

• School 7 in oranje licht

26 november 2019

Maandag 25 november werd School 7 door wethouder Tjitske Biersteker in het oranje licht gezet voor 'Orange the World': een internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen.

Bekijk details van School 7 in oranje licht

• Winnaar Groot Dictee

4 november 2019

Anko Brink is de lokale winnaar van het Groot Dictee der Nederlandse Taal 2019.

Bekijk details van Winnaar Groot Dictee

• Nieuwe openingstijden Schooten

17 september 2019

Vanaf 1 oktober worden de openingstijden van de bibliotheek in de Schooten uitgebreid.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Schooten