Resultaat 11 - 20 (van 43)

• Bibliotheken open met beperkte dienstverlening

7 mei 2020

Gisteravond werd bekend gemaakt dat bibliotheken onder bepaalde voorwaarden weer open mogen. We moeten hierbij de richtlijnen van het RIVM volgen.

Bekijk details van Bibliotheken open met beperkte dienstverlening

• Jaarverslag 2019

7 mei 2020

Het voelt raar om tijdens deze Coronacrisis het Jaarverslag van 2019 aan te bieden. Maar er is veel om met voldoening en plezier op terug te kijken.

Bekijk details van Jaarverslag 2019

• Download de ThuisBieb

6 april 2020

In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.

Bekijk details van Download de ThuisBieb

• Huisarrest

30 maart 2020

Kinderboekenschrijvers maken een voorleesserie over kinderen in quarantaine. De Online verhalenreeks start maandag 30 maart om 14.00 uur.

Bekijk details van Huisarrest

• Bibliotheken gesloten

16 maart 2020

Alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken zijn tot 20 mei gesloten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten

• Voorleeskampioenen

10 februari 2020

De lokale voorrondes van de Nationale Voorleeswedstrijd leverden drie winnaars op. Fiene, Meghan en Mark gaan door naar de regionale ronde op 14 maart.

Bekijk details van Voorleeskampioenen

• Belastingspreekuren vervallen

10 februari 2020

MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren in maart en april belastingspreekuren in School 7.

Bekijk details van Belastingspreekuren vervallen

• MEE & de Wering in Nieuw Den Helder

16 januari 2020

Vanaf 22 januari zijn er elke woensdagmiddag medewerkers van de Informatiewinkel van MEE & de Wering aanwezig in bibliotheek Nieuw Den Helder.

Bekijk details van MEE & de Wering in Nieuw Den Helder

• Opening Bibliotheek op School Waarland

13 januari 2020

Woensdagmorgen 22 januari wordt in kindcentrum Sint Jan in Waarland een nieuwe Bibliotheek op School geopend.

Bekijk details van Opening Bibliotheek op School Waarland

• iDEAL betalingen niet volledig verwerkt

10 januari 2020

Door een technische storing zijn abonnementsbetalingen die op maandag 6 januari met iDEAL zijn gedaan, niet volledig verwerkt. Onze excuses hiervoor. Wij streven ernaar om uiterlijk week 3 alle iDEAL betalingen administratief te hebben verwerkt.

Bekijk details van iDEAL betalingen niet volledig verwerkt