Lidmaatschap

Boeken en muziek in de bibliotheek

Word lid van KopGroep Bibliotheken en kies uit duizenden boeken, cd's, dvd's en tijdschriften voor een paar euro per maand!

De online voordelen

  • Lenen en inleveren in alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken
  • 24 uur per dag online zoeken in de collectie en direct reserveren
  • Gratis verlengen via internet
  • Een inleverherinnering per e-mail ontvangen
  • Korting krijgen bij diverse lezingen, cursussen en workshops

Veel of weinig lenen? U kunt zelf het abonnement kiezen dat bij u past. Voor kinderen tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement helemaal gratis.

Lid worden

Om lid te worden gaat u met een geldig legitimatiebewijs naar een van onze vestigingen. U kunt zich inschrijven aan de balie en direct gebruikmaken van de bibliotheek. U kunt ook het inschrijfformulier invullen en u ontvangt uw pasje per post.

Bij het inschrijven van kinderen tot 18 jaar dient een van de ouders/verzorgers zich te legitimeren en het inschrijfformulier te ondertekenen.

Lidmaatschap opzeggen

U kunt het abonnement op elk moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Het vooruitbetaalde abonnementsgeld wordt terugbetaald vanaf de datum waarop de opzegging ingaat. Alleen in het eerste jaar kunt u niet tussentijds opzeggen en krijgt u ook geen abonnementsgeld terug. Opzeggen kan schriftelijk, online of persoonlijk in een van onze vestigingen.

Pas kwijt

Is uw bibliotheekpas zoekgeraakt? Blokkeer deze pas dan zo snel mogelijk. Zo kunnen we voorkomen dat iemand anders gebruik maakt van uw pas. U kunt het verlies online melden of in een van onze vestigingen. Een nieuwe pas laten maken kost € 2,50. Is de pas weer teruggevonden? Kom dan met uw legitimatiebewijs naar de bibliotheek zodat we uw pas kunnen deblokkeren.