Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Inspiratieworkshop Nationale Voorleesdagen Bekijk details

28 november 2022

Wij nodigen alle pedagogisch medewerkers in de noordkop uit voor 'Rondje langs de top 10!'

• Vacature Programmamaker (24 uur) Bekijk details

22 november 2022

Ben jij een ondernemende programmamaker? Heb je voelsprieten voor actualiteit en maatschappelijke trends? Dan zijn wij op zoek naar jou!

• Van BoekStart heb je lang profijt Bekijk details

20 september 2022

BoekStart baby's hebben als dreumes een grotere woordenschat en als ze 5 of 6 zijn scoren ze beter op de Citotoets Taal voor Kleuters.

• Recordopkomst Taalcafé Schagen Bekijk details

15 september 2022

Op 15 september waren er maar liefst 15 deelnemers bij het Taalcafé in Schagen. Dit is een nieuw record!

• Feestelijke opening boekentrap Bekijk details

8 september 2022

De Bibliotheek in Nieuw Den Helder is niet voor iedereen makkelijk te vinden. Daarom bedacht KopGroep Bibliotheken samen met huurbaas Woningstichting Den Helder een plan om de bieb in het oog te laten springen. Een heuse boekentrap! Op vrijdag 23 september om 15:00 uur wordt de trap feestelijk geopend. Kom je ook?

• Het Taalcafé is weer begonnen Bekijk details

5 september 2022

Vanaf deze week gaat het Taalcafé weer van start. Ook op Texel wordt er een Taalcafé geopend. Daar kun je vanaf 8 september iedere donderdag de Nederlandse taal oefenen.

• Week van Lezen en Schrijven Bekijk details

1 september 2022

Het invullen van formulieren, lezen van recepten, toepassen van veiligheidsinstructies, aanvragen van zorgtoeslag, betalen van rekeningen, een treinkaartje kopen, je kinderen voorlezen: het is allemaal heel lastig als je niet goed begrijpt wat er staat. Gelukkig zijn er goede mogelijkheden om je lees-, schrijf en digitale vaardigheden te verbeteren. In de Week van Lezen en Schrijven (8 t/m 14 september) kun je ontdekken wat organisaties voor jou kunnen betekenen.

• 2500ste bezoeker bij Digibar in Schagen Bekijk details

28 juli 2022

Op 26 juli werd bij de Digibar in Schagen een mooie mijlpaal behaald: daar werd namelijk de 2500ste bezoeker ontvangen!

• Jaarverslag 2021 Bekijk details

11 juli 2022

2021 was het jaar van de nieuwe energie. Een jaar waarin veel veranderde, zowel in ons aanbod, als in de organisatie. Je leest het in ons jaarverslag!

• Printen vanaf je smartphone Bekijk details

30 mei 2022

Wil je iets printen? Ook hiervoor kun je terecht bij de bibliotheek! Vanaf nu is het in bepaalde vestigingen zelfs mogelijk om te printen vanaf je smartphone, tablet of laptop. En als je lid bent kun je ook vanuit huis de printopdracht geven en deze binnen 24 uur ophalen.

Paginanavigatie