Resultaat 1 - 10 (van 46)

• Toekomststoel in Schagen

21 mei 2019

De komende weken staat er een toekomststoel in bibliotheek Schagen. Dit hebben de leerlingen van de Julianaschool bedacht.

Bekijk details van Toekomststoel in Schagen

• Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

17 mei 2019

Met ingang van 20 mei is het tijdelijk niet mogelijk om materialen uit andere bibliotheken buiten die van KopGroep Bibliotheken aan te vragen. Reden hiervan is de vervanging van het computersysteem die alle aanvragen uit het land verwerkt. Naar verwachting is het vanaf 1 juli weer mogelijk om materialen uit andere bibliotheken aan te vragen. Onze excuses voor de overlast die dit met zich meebrengt.

Bekijk details van Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

• Buitenlands bezoek

16 mei 2019

Na het winnen van de Public Library of the Year Award krijgen we in School 7 bezoekers van over de hele wereld over de vloer.

Bekijk details van Buitenlands bezoek

• Bibliotheek Callantsoog

21 april 2019

Op 18 april was het feest in Callantsoog, daar werd de naam van het nieuwe Kindcentrum onthuld: ‘De Walvis’. Het gerenoveerde gebouw is de thuisbasis van Basisschool Frankendael, KopGroep Bibliotheken en Kinderopvang Kappio.

Bekijk details van Bibliotheek Callantsoog

• School 7 tijdens Boekenweek op tv!

20 maart 2019

De serie is van 25 t/m 29 maart dagelijks te zien om 19.10 uur op NPO 2.

Bekijk details van School 7 tijdens Boekenweek op tv!

• Financieel Café Schagen

11 maart 2019

Sinds 1 maart organiseert Humanitas Thuisadministratie een Financieel Café in bibliotheek Schagen.

Bekijk details van Financieel Café Schagen

• Kwartfinale Voorleeswedstrijd

7 maart 2019

Zaterdag 16 maart wordt in bibliotheek Tuitjenhorn de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gehouden. Ook de winnaars van de drie voorrondes bij KopGroep Bibliotheken doen mee.

Bekijk details van Kwartfinale Voorleeswedstrijd

• School 7 gehuldigd

1 maart 2019

Alaaf! School 7 is vrijdagmiddag 1 maart door Prins Edwin de Eerste van carnavalsvereniging de Krabbetukkers gehuldigd.

Bekijk details van School 7 gehuldigd

• School 7 in tv-serie

26 februari 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de nieuwe serie van Frans Bromet uit. De bibliotheek centraal op de landelijke televisie.

Bekijk details van School 7 in tv-serie

• 100 jaar vrouwenkiesrecht

20 februari 2019

In Den Helder worden van 6 t/m 26 maart diverse activiteiten georganiseerd rond deze mijlpaal.

Bekijk details van 100 jaar vrouwenkiesrecht