Resultaat 1 - 10 (van 55)

• Opening Bibliotheek op school in ‘t Veld

15 januari 2018

Maandagmiddag 15 januari werd in basisschool de Marinx in ’t Veld de eerste Bibliotheek op school van KopGroep Bibliotheken geopend.

Bekijk details van Opening Bibliotheek op school in ‘t Veld

• Boekverkoop

8 januari 2018

De bibliotheek in Julianadorp houdt van 12 t/m 19 januari een boekverkoop van afgeschreven materialen.

Bekijk details van Boekverkoop

• Bibliotheek op School

6 december 2017

Na de kerstvakantie rijdt KopGroep Bibliotheken nog maar met één jeugdbus. Dit betekent een nieuw rooster voor de scholen waar de bus nog komt.

Bekijk details van Bibliotheek op School

• Openingstijden Tuitjenhorn

4 december 2017

Per 1 januari 2018 worden de openingstijden van bibliotheek Tuitjenhorn aangepast.

Bekijk details van Openingstijden Tuitjenhorn

• Schrijf mee met Amnesty

21 november 2017

Rond 10 december, de Dag van de Mensenrechten, organiseert Amnesty International wereldwijd schrijfmarathons. Ook KopGroep Bibliotheken doet mee.

Bekijk details van Schrijf mee met Amnesty

• Kunst lenen op Texel

20 november 2017

Vanaf heden kunnen inwoners van Texel kunstwerken lenen van Kunstkerk Heerhugowaard.

Bekijk details van Kunst lenen op Texel

• Eigen BABS School 7

27 oktober 2017

School 7 is een romantische trouwlocatie en heeft sinds kort zelfs een eigen trouwambtenaar.

Bekijk details van Eigen BABS School 7

• Digitale maandag Tuitjenhorn

17 oktober 2017

Bent u in het bezit van een iPad of een andere tablet en zit u met praktische vragen? Of wilt u graag tips uitwisselen met anderen? Kom dan naar het tabletcafé in de bibliotheek in Tuitjenhorn.

Bekijk details van Digitale maandag Tuitjenhorn

• Intentieverklaring op Texel

16 oktober 2017

Artex Kunstenschool Texel, Young4Ever en KopGroep Bibliotheken hebben 12 oktober een intentieverklaring getekend.

Bekijk details van Intentieverklaring op Texel

• Erepenning voor Mannes Westra

23 september 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Den Helder heeft de Zilveren Erepenning van de stad toegekend aan Mannes Westra.

Bekijk details van Erepenning voor Mannes Westra