Resultaat 1 - 10 (van 51)

• Boeken Hollands Kroonse Uitdaging

22 juli 2019

KopGroep Bibliotheken krijgt boeken over architect A.T. van Wijngaarden van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Bekijk details van Boeken Hollands Kroonse Uitdaging

• Geen bezuinigingen

9 juli 2019

Goed nieuws! De bezuinigingen op de Helderse bibliotheek zijn voor 2020 en 2021 van de baan.

Bekijk details van Geen bezuinigingen

• Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

24 juni 2019

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om materialen uit andere bibliotheken aan te vragen. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak!

Bekijk details van Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

• Vrijwilligers gezocht

3 juni 2019

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze vestigingen in Julianadorp en De Schooten.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht

• Nieuwe locatie Texel

3 juni 2019

KopGroep Bibliotheken, Artex en Young 4 Ever krijgen een gezamenlijke huisvesting op de locatie Thijsseschool in Den Burg.

Bekijk details van Nieuwe locatie Texel

• Kunstenaarsboeken

29 mei 2019

In School 7 zijn in juni films te zien van de bijzondere kunstenaarsboeken van Ben Sleeuwenhoek en Mario Lagos.

Bekijk details van Kunstenaarsboeken

• Toekomststoel in Schagen

21 mei 2019

De komende weken staat er een toekomststoel in bibliotheek Schagen. Dit hebben de leerlingen van de Julianaschool bedacht.

Bekijk details van Toekomststoel in Schagen

• Buitenlands bezoek

16 mei 2019

Na het winnen van de Public Library of the Year Award krijgen we in School 7 bezoekers van over de hele wereld over de vloer.

Bekijk details van Buitenlands bezoek

• Bibliotheek Callantsoog

21 april 2019

Op 18 april was het feest in Callantsoog, daar werd de naam van het nieuwe Kindcentrum onthuld: ‘De Walvis’. Het gerenoveerde gebouw is de thuisbasis van Basisschool Frankendael, KopGroep Bibliotheken en Kinderopvang Kappio.

Bekijk details van Bibliotheek Callantsoog

• School 7 tijdens Boekenweek op tv!

20 maart 2019

De serie is van 25 t/m 29 maart dagelijks te zien om 19.10 uur op NPO 2.

Bekijk details van School 7 tijdens Boekenweek op tv!