Resultaat 1 - 10 (van 41)

• Financieel Café Schagen

11 maart 2019

Sinds 1 maart organiseert Humanitas Thuisadministratie een Financieel Café in bibliotheek Schagen.

Bekijk details van Financieel Café Schagen

• Kwartfinale Voorleeswedstrijd

7 maart 2019

Zaterdag 16 maart wordt in bibliotheek Tuitjenhorn de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gehouden. Ook de winnaars van de drie voorrondes bij KopGroep Bibliotheken doen mee.

Bekijk details van Kwartfinale Voorleeswedstrijd

• School 7 gehuldigd

1 maart 2019

Alaaf! School 7 is vrijdagmiddag 1 maart door Prins Edwin de Eerste van carnavalsvereniging de Krabbetukkers gehuldigd.

Bekijk details van School 7 gehuldigd

• School 7 in tv-serie

26 februari 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de nieuwe serie van Frans Bromet uit. De bibliotheek centraal op de landelijke televisie.

Bekijk details van School 7 in tv-serie

• 100 jaar vrouwenkiesrecht

20 februari 2019

In Den Helder worden van 6 t/m 26 maart diverse activiteiten georganiseerd rond deze mijlpaal.

Bekijk details van 100 jaar vrouwenkiesrecht

• Belastinghulp

18 februari 2019

Hulp nodig bij het invullen van de belastingformulieren? Inwoners van Den Helder en Texel kunnen in maart en april terecht in de bibliotheek.

Bekijk details van Belastinghulp

• Feestje in De Schooten

4 februari 2019

Maandagmiddag 4 februari werd de nieuwe bibliotheek in Schooten Plaza feestelijk geopend.

Bekijk details van Feestje in De Schooten

• Gratis BoekStart-koffertje

28 januari 2019

Ben je vader of moeder van een baby van nog geen jaar oud? Dan krijg je met een speciale waardebon een BoekStart-koffertje cadeau!

Bekijk details van Gratis BoekStart-koffertje

• Bibliotheek op School: ook voor volwassenen!

22 januari 2019

Gereserveerde boeken ophalen of materialen inleveren? Dat kan in 't Veld, Petten en Anna Paulowna.

Bekijk details van Bibliotheek op School: ook voor volwassenen!

• Hulp met de computer

2 januari 2019

KopGroep Bibliotheken helpt ook in 2019 mensen op weg die moeite hebben met de computer. Er zijn gratis spreekuren en cursussen.

Bekijk details van Hulp met de computer