Resultaat 1 - 10 (van 64)

• Schrijfmarathon Amnesty

2 december 2019

Rond de Internationale Dag van de Rechten van de Mens organiseert Amnesty de jaarlijkse Schrijfmarathon 'Write for Rights' in onze bibliotheken.

Bekijk details van Schrijfmarathon Amnesty

• School 7 in oranje licht

26 november 2019

Maandag 25 november werd School 7 door wethouder Tjitske Biersteker in het oranje licht gezet voor 'Orange the World': een internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen.

Bekijk details van School 7 in oranje licht

• CoderDojo zoekt mentoren

14 november 2019

De CoderDojo's in onze bibliotheken zijn een groot succes. Daarom zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers/mentoren!

Bekijk details van CoderDojo zoekt mentoren

• Oproep voor Helder Licht op School 7

6 november 2019

Citymarketing gaat ook dit jaar weer een lichtroute realiseren in Den Helder. En iedereen kan meehelpen.

Bekijk details van Oproep voor Helder Licht op School 7

• Winnaar Groot Dictee

4 november 2019

Anko Brink is de lokale winnaar van het Groot Dictee der Nederlandse Taal 2019.

Bekijk details van Winnaar Groot Dictee

• Nederland Leest Wolkers

21 oktober 2019

In november leest Nederland het geschenkboek ‘Winterbloei’ van Jan Wolkers.

Bekijk details van Nederland Leest Wolkers

• Taalvrijwilligers gevraagd

17 oktober 2019

Woensdag 6 november vindt in School 7 een informatiemarkt plaats. Diverse organisaties geven informatie over de mogelijkheden om als taalondersteuner aan de slag te gaan.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gevraagd

• HelderS Opvoeden in School 7

24 september 2019

De landelijk bekende pedagoog Marina van der Wal en Gideon de Haan starten een gratis opvoedcafé en stiefoudercafé in de huiskamer van de stad.

Bekijk details van HelderS Opvoeden in School 7

• Nieuwe openingstijden Schooten

17 september 2019

Vanaf 1 oktober worden de openingstijden van de bibliotheek in de Schooten uitgebreid.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Schooten

• Renovatie bieb Texel

11 september 2019

Binnenkort start er een renovatie op Texel. De bibliotheek is van vrijdag 25 oktober tot en met woensdag 6 november gesloten.

Bekijk details van Renovatie bieb Texel