Resultaat 1 - 10 (van 61)

• Oproep voor Helder Licht op School 7

6 november 2019

Citymarketing gaat ook dit jaar weer een lichtroute realiseren in Den Helder. En iedereen kan meehelpen.

Bekijk details van Oproep voor Helder Licht op School 7

• Winnaar Groot Dictee

4 november 2019

Anko Brink is de lokale winnaar van het Groot Dictee der Nederlandse Taal 2019.

Bekijk details van Winnaar Groot Dictee

• Nederland Leest Wolkers

21 oktober 2019

In november leest Nederland het geschenkboek ‘Winterbloei’ van Jan Wolkers.

Bekijk details van Nederland Leest Wolkers

• Taalvrijwilligers gevraagd

17 oktober 2019

Woensdag 6 november vindt in School 7 een informatiemarkt plaats. Diverse organisaties geven informatie over de mogelijkheden om als taalondersteuner aan de slag te gaan.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gevraagd

• HelderS Opvoeden in School 7

24 september 2019

De landelijk bekende pedagoog Marina van der Wal en Gideon de Haan starten een gratis opvoedcafé en stiefoudercafé in de huiskamer van de stad.

Bekijk details van HelderS Opvoeden in School 7

• Nieuwe openingstijden Schooten

17 september 2019

Vanaf 1 oktober worden de openingstijden van de bibliotheek in de Schooten uitgebreid.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Schooten

• Renovatie bieb Texel

11 september 2019

Binnenkort start er een renovatie op Texel. De bibliotheek is van vrijdag 25 oktober tot en met woensdag 6 november gesloten.

Bekijk details van Renovatie bieb Texel

• Online aanvragen bij andere bibliotheken

11 september 2019

Materialen die niet in onze collectie zitten kon je altijd zelf online aanvragen. Daar is tijdelijk verandering in gekomen. Het is vanaf deze zomer (voorlopig) niet meer mogelijk om zelf online boeken aan te vragen bij andere Openbare Bibliotheken.

Bekijk details van Online aanvragen bij andere bibliotheken

• Bibliotheek 't Zand geopend

6 september 2019

De nieuwe bibliotheek in ‘t Zand werd vanmiddag met muziek en mooie woorden van wethouder Joke Kruit in gebruik genomen.

Bekijk details van Bibliotheek 't Zand geopend

• Start bibliotheekseizoen

22 augustus 2019

In september gaat het bibliotheekseizoen weer van start. Er is een uitgebreid programma met verschillende activiteiten. Voor ieder wat wils!

Bekijk details van Start bibliotheekseizoen