Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 29)

 • Feestelijke opening Bibliotheek Nieuwe Niedorp Bekijk details

  21 maart 2023

  Op 5 april vindt om 15.30 uur de feestelijke opening van bibliotheek Nieuwe Niedorp plaats door wethouder Mary van Gent. De wethouder doet dat samen met het langste én het nieuwste lid. Eind maart verhuisde de bibliotheek naar haar nieuwe locatie in 't Winkelhart aan de Trambaan 61.

 • Vrijwilligers gezocht! Bekijk details

  13 februari 2023

  Op dit moment zijn we druk op zoek naar vrijwilligers voor onze cursussen digitale vaardigheden in Anna Paulowna, Wieringerwerf, Schagen, Tuitjenhorn, Texel, Julianadorp en Nieuw Den Helder. Kom jij de cursisten ondersteunen?

 • Schuif aan bij poëzie Bekijk details

  9 februari 2023

  Bibliotheek Schagen is het toneel voor de online serie 'Schuif aan bij poëzie'.

 • Belastingspreekuur in School 7 Bekijk details

  7 februari 2023

  In samenwerking met MEE & de Wering organiseren we in maart en april belastingspreekuren in School 7.

 • Gecertificeerd! Bekijk details

  29 januari 2023

  KopGroep Bibliotheken is officieel als toekomstbestendig beoordeeld en gecertificeerd. De kwaliteit van de bibliotheek is door een onafhankelijk auditteam van de Stichting Certificering Openbare Bibliotheken getoetst en positief beoordeeld.

 • Hieperdebieb! Bibliotheek 't Zand bestaat 40 jaar! Bekijk details

  24 januari 2023

  De bibliotheek opende in 1983 haar deuren en wordt al vanaf het begin door een groep hechte vrijwilligers draaiende gehouden. Op 19 januari was het tijd om de bibliotheek eens in het zonnetje te zetten!

 • Stichting Thijssehuis opgericht Bekijk details

  13 januari 2023

  Een nieuwe mijlpaal voor het Thijssehuis op Texel. Na een periode van zorgvuldige voorbereiding hebben de directeuren van Young4Ever, Artex-Kunstenschool en KopGroep Bibliotheken op vrijdag 13 januari hun handtekening gezet bij Notariskantoor Hoogerheide.

 • Van BoekStart heb je lang profijt Bekijk details

  20 september 2022

  BoekStart baby's hebben als dreumes een grotere woordenschat en als ze 5 of 6 zijn scoren ze beter op de Citotoets Taal voor Kleuters.

 • Recordopkomst Taalcafé Schagen Bekijk details

  15 september 2022

  Op 15 september waren er maar liefst 15 deelnemers bij het Taalcafé in Schagen. Dit is een nieuw record!

 • Feestelijke opening boekentrap Bekijk details

  8 september 2022

  De Bibliotheek in Nieuw Den Helder is niet voor iedereen makkelijk te vinden. Daarom bedacht KopGroep Bibliotheken samen met huurbaas Woningstichting Den Helder een plan om de bieb in het oog te laten springen. Een heuse boekentrap! Op vrijdag 23 september om 15:00 uur wordt de trap feestelijk geopend. Kom je ook?

Paginanavigatie