Resultaat 1 - 10 (van 74)

• Dicht door verhuizing

21 november 2018

Bibliotheek De Schooten is vanaf 17 december gesloten in verband met de verhuizing naar winkelcentrum Schooten Plaza.

Bekijk details van Dicht door verhuizing

• Vacature

16 november 2018

KopGroep Bibliotheken zoekt oproepkrachten klant- en leenservice voor 3 tot 15 uur per week.

Bekijk details van Vacature

• Write for Rights

14 november 2018

Rond de Internationale Dag van de Mensenrechten organiseert Amnesty wederom de schrijfmarathon Write for Rights in diverse bibliotheken.

Bekijk details van Write for Rights

• Sinterklaasbezoek

12 november 2018

Woensdagmiddag 21 en 28 november organiseren we leuke activiteiten rond Sinterklaas in onze bibliotheken.

Bekijk details van Sinterklaasbezoek

• Wervianen voor School 7

9 november 2018

Donderdag 8 november werd een beeld van kunstenaar Peter Erftemeijer onthuld op de stoep voor School 7.

Bekijk details van Wervianen voor School 7

• Servicepunt Schooten verhuist

9 november 2018

In januari verhuist het servicepunt in De Schooten naar winkelcentrum Schooten Plaza.

Bekijk details van Servicepunt Schooten verhuist

• Sluitingsdagen

25 oktober 2018

Op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 november zijn alle vestigingen gesloten.

Bekijk details van Sluitingsdagen

• Haken voor dierenambulance

15 oktober 2018

Vanaf 6 november wordt er wekelijks 'gehaakt voor het goede doel' in de bibliotheek van Nieuw Den Helder.

Bekijk details van Haken voor dierenambulance

• Middenmeer open op woensdag

3 oktober 2018

De jeugdbibliotheek in de Brede School in Middenmeer is vanaf 1 oktober geopend op zowel dinsdagmiddag als woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Bekijk details van Middenmeer open op woensdag

• Publieksactie Taalhuis Schagen

10 september 2018

Taalhuis Schagen houdt op 29 september een publieksactie om op een laagdrempelige manier mensen te informeren over laaggeletterdheid en de rol die het Taalhuis kan spelen.

Bekijk details van Publieksactie Taalhuis Schagen