Resultaat 1 - 10 (van 54)

• Jacinta Krimp nieuwe directeur

12 september 2017

De Raad van Toezicht van KopGroep Bibliotheken heeft Jacinta Krimp per 1 oktober benoemd als directeur/bestuurder.

Bekijk details van Jacinta Krimp nieuwe directeur

• Vacature consulent/mediacoach

7 september 2017

Het team educatie is op zoek naar een nieuwe collega: een consulent/mediacoach voor het primair- en voortgezet onderwijs voor 24 uur (4 dagen per week beschikbaar, standplaats Texel).

Bekijk details van Vacature consulent/mediacoach

• Open Huis Cultuurschuur

16 augustus 2017

Tijdens het Open Huis van de Cultuurschuur in Wieringerwerf op 9 september wordt ook de nieuwe jeugdafdeling in gebruik genomen.

Bekijk details van Open Huis Cultuurschuur

• Zeekunst in bieb Tuitjenhorn

25 juli 2017

Jelle van Wier exposeert van 2 augustus t/m 20 september in de bibliotheek in Tuitjenhorn. Gelijktijdig is in de vitrines werk van Janneke de Jong te zien. Beide kunstenaars laten zich inspireren door de zee.

Bekijk details van Zeekunst in bieb Tuitjenhorn

• Museum Vreeburg in bieb Schagen

24 juli 2017

In de bibliotheek van Schagen heeft Boerderij- en Rijtuigenmuseum Vreeburg ruimte gekregen om tradities en geschiedenis van Schagen en omgeving uit te beelden.

Bekijk details van Museum Vreeburg in bieb Schagen

• Herinrichting bibliotheek Schagen

24 juli 2017

De bibliotheek in Schagen is van 14 tot en met 19 augustus een weekje dicht in verband met een herinrichting.

Bekijk details van Herinrichting bibliotheek Schagen

• TabletcafĂ© Tuitjenhorn

17 juli 2017

Bibliotheek Tuitjenhorn is op zoek naar mensen die willen helpen in het tabletcafé dat op maandagmiddag in de even weken gehouden wordt.

Bekijk details van Tabletcafé Tuitjenhorn

• Vertrek Mannes Westra

6 juli 2017

Directeur Mannes Westra vertrekt per 1 oktober bij KopGroep Bibliotheken.

Bekijk details van Vertrek Mannes Westra

• Boekverkoop

27 juni 2017

Vanaf donderdag 13 juli worden afgeschreven bibliotheekboeken verkocht in onze vestiging in Tuitjenhorn.

Bekijk details van Boekverkoop

• Expositie Kunstkerk en glashangers

19 juni 2017

Kunstkerk Heerhugowaard exposeert tot 27 juli in de bibliotheek in Tuitjenhorn. Gelijktijdig is in de vitrines werk van Marjo van der Wal uit Limmen te zien.

Bekijk details van Expositie Kunstkerk en glashangers