Resultaat 1 - 10 (van 56)

• Nieuwe openingstijden Schooten

17 september 2019

Vanaf 1 oktober worden de openingstijden van de bibliotheek in de Schooten uitgebreid.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Schooten

• Renovatie bieb Texel

11 september 2019

Binnenkort start er een renovatie op Texel. De bibliotheek is van vrijdag 25 oktober tot en met woensdag 6 november gesloten.

Bekijk details van Renovatie bieb Texel

• Online aanvragen bij andere bibliotheken

11 september 2019

Materialen die niet in onze collectie zitten kon je altijd zelf online aanvragen. Daar is tijdelijk verandering in gekomen. Het is vanaf deze zomer (voorlopig) niet meer mogelijk om zelf online boeken aan te vragen bij andere Openbare Bibliotheken.

Bekijk details van Online aanvragen bij andere bibliotheken

• Bibliotheek 't Zand geopend

6 september 2019

De nieuwe bibliotheek in ‘t Zand werd vanmiddag met muziek en mooie woorden van wethouder Joke Kruit in gebruik genomen.

Bekijk details van Bibliotheek 't Zand geopend

• Start bibliotheekseizoen

22 augustus 2019

In september gaat het bibliotheekseizoen weer van start. Er is een uitgebreid programma met verschillende activiteiten. Voor ieder wat wils!

Bekijk details van Start bibliotheekseizoen

• Boeken Hollands Kroonse Uitdaging

22 juli 2019

KopGroep Bibliotheken krijgt boeken over architect A.T. van Wijngaarden van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Bekijk details van Boeken Hollands Kroonse Uitdaging

• Geen bezuinigingen

9 juli 2019

Goed nieuws! De bezuinigingen op de Helderse bibliotheek zijn voor 2020 en 2021 van de baan.

Bekijk details van Geen bezuinigingen

• Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

24 juni 2019

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om materialen uit andere bibliotheken aan te vragen. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak!

Bekijk details van Service Aanvragen tijdelijk niet beschikbaar

• Vrijwilligers gezocht

3 juni 2019

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze vestigingen in Julianadorp en De Schooten.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht

• Nieuwe locatie Texel

3 juni 2019

KopGroep Bibliotheken, Artex en Young 4 Ever krijgen een gezamenlijke huisvesting op de locatie Thijsseschool in Den Burg.

Bekijk details van Nieuwe locatie Texel