Aanvraag collectie of tijdvakkist

Bij het afnemen van een collectie/tijdvakkist krijg je passende boeken rond een bepaald thema voor op school. Kijk voor het aanbod op onderwijs/basisonderwijs/programma's.
Een collectie/tijdvakkist kan het hele schooljaar aangevraagd worden via onderstaand formulier. Onderaan het formulier kun je eventueel opmerkingen kwijt, bijvoorbeeld een wens om eerst contact te hebben of om gelijk een offerte op maat te ontvangen. Neemt de school een Doe De Bieb module Extra Boeken of Extra af, dan is het afnemen van een collectie/tijdvakkist gratis. De kosten voor collectie/tijdvakkist die buiten de afgenomen module vallen bedragen € 75.

Voor het afnemen van een collectie/tijdvakkist geldt:
- vraag de collectie 3 weken van tevoren aan
- het aantal boeken per themacollectie is afhankelijk van de beschikbaarheid
- de collectie/tijdvakkist blijft 1 week op de afhaallocatie staan
- de uitleentermijn is 6 weken
- de collectie/tijdvakkist dient op tijd te worden teruggebracht of klaar te staan voor vervoer.

Als er gekozen is voor een standaard periode wordt de collectie op school afgegeven en weer opgehaald. Bij een alternatieve periode gelden de volgende opties:

Afhaallocatie
AkkoordverklaringVerplicht

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze educatie afdeling via 0223-670310. Mailen kan ook via educatie@kopgroepbibliotheken.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.