Vacature Coördinator Bibliotheek Op School (20 uur per week)

Wij willen kinderen stimuleren om meer te lezen en het leesplezier te vergroten. Kinderen die lezen leuk vinden, lezen meer! KopGroep Bibliotheken heeft 6 Bibliotheken op School in Hollands Kroon en Schagen. Kom jij ons helpen met de coördinatie?

Naar vacature

Vacature Coördinator Basisvaardigheden (32 uur per week)

Om mee te kunnen doen in de samenleving zijn basiskennis van taal en digitale vaardigheden noodzakelijk. De bibliotheek biedt mensen ondersteuning bij het leren van deze vaardigheden.

We zijn op zoek naar een coördinator die sterk is in communicatie en organisatie.

Naar vacature

Vacature Coördinator Educatie (26 - 32 uur per week)

De leesvaardigheid van Nederlandse jongeren blijft flink achter bij die van hun leeftijdsgenoten in andere Europese landen. Er is dus werk aan de winkel! Wij ondersteunen scholen voor primair en voortgezet  onderwijs bij het verhogen van leesplezier en mediawijsheid.

Ons aanbod is volop in ontwikkeling en we zijn op zoek naar een ondernemende en enthouasiste coördinator die een actieve inbreng heeft en coachend leiding geeft aan het team van zes consulenten. 

Naar vacature

Tijdelijke vacature Bibliotheekconsulent (24 tot 32 uur per week)

Voor de tijdelijke versterking (12 maanden) van ons team Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE), zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met hart voor kinderen van 0 – 4 jaar. Wil jij bijdragen aan de taal- en leesontwikkeling van jonge kinderen? Word dan onze nieuwe collega!

Naar vacature

Voorlezers Kinderopvang

We zoeken in Den Helder en Texel vrijwillige voorlezers voor de peuterschool en kinderopvang.  

Taalvrijwilligers

''Vrijwillligers zijn onbetaalbaar!''
Wil je als Taalvrijwilliger levens veranderen? Lees hoe het werkt.

CoderDojo vrijwilligers

Voor de CoderDojo ochtenden in Schagen en Tuitjenhorn zoeken we enthousiastelingen die kinderen willen leren programmeren!

Meer weten over CoderDojo? Kijk dan op de website van CoderDojo Kopgroep