Belastinghulp

Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen via de computer kan best lastig zijn. Wat hulp van een expert die met je meekijkt is dan fijn. Iemand die helpt bij het invullen van de aangifte, je tips geeft of je vragen beantwoordt. 


De bibliotheek helpt je verder

In steeds meer bibliotheken kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte en toeslagen.

Wij bieden hulp door middel van belastingexperts, veilige computers en internet, een belastingspreekuur op afspraak of inloopspreekuren zoals onze Informatiepunten Digitale Overheid.

Iedereen is welkom voor hulp en het is gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 

Bekijk ons filmpje

Onze belastingspreekuren

De spreekuren bieden we aan in samenwerking met MEE & de Wering. Je kunt op het spreekuur worden geholpen met aangifte doen of het aanvragen van toeslagen. Er zijn deskundige medewerkers aanwezig.

De spreekuren starten op 1 maart en worden t/m 28 april gehouden. Het is noodzakelijk om eerst een afspraak te maken. Een afspraak kun je maken aan de balie (School 7) of door naar School 7 te bellen met 0223 - 623 434. Wat neem je mee naar je afspraak? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet in dit document

Waar Wanneer Tijd
School 7 Elke dinsdag van 14.00 tot 16.30 uur
School 7 Elke woensdag van 10.00 tot 12.30 uur
School 7 Elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur

Direct bellen met de Belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543

Cursussen voor de computer

Wil je beter leren omgaan met de websites van de overheid? 
Volg dan een computercursus bij KopGroep Bibliotheken. Hier vind je het overzicht van alle cursussen die we bieden onder de noemer Klik&Tik en DigiD leren gebruiken.