Zoldertheater

De laatste week van de zomervakantie is er jeugdtheater in de bibliotheken. Het Zoldertheater speelt op woensdagmiddag 29 augustus om 15.00 uur in School 7 de voorstelling Op reis met kleine walvis. Het jongetje Ben gaat op reis. Hij neem zijn vriend Kleine Walvis mee en samen gaan ze op avontuur.  De voorstelling is geschikt voor peuters en kleuters en hun (groot)ouders, toegang € 2,50 per persoon.

ZomerBieb in Den Helder en Julianadorp

Tijdens de zomervakantie organiseren we op woensdag een leuk programma voor kinderen in de bibliotheken School 7, Nieuw Den Helder en Julianadorp!

Voorlezen XL

Er wordt voorgelezen op 25 juli en 1, 8, 15, 22 en 29 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Aanvang: 15.00 uur en aanmelden is niet nodig.

DigiPret-activiteiten in School 7

Voor kinderen vanaf 7 jaar is er 5 woensdagochtenden een activiteit. Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden via de website. Aanvang 10.30 uur.25 juli ontdekken met Lego, 1 en 22 augustus DigiPret en 8 en 15 augustus Boek-O-Matic.