ZomerBieb

Voorlezen XL in zomervakantie

Tijdens de zomervakantie wordt er ook elke woensdagmiddag XL voorgelezen om 15.00 uur in de bemande bibliotheken. Dus in Julianadorp, Nieuw Den Helder, Schagen, School 7, Texel en Tuitjenhorn. Het gaat om 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

ZomerBieb School 7

In School 7 worden op woensdagochtend diverse activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar georganiseerd.
17 juli bouwen met LEGO, 24 juli verhaal maken met Book-o-Matic, 31 juli leren programmeren, 7 augustus filmpje maken met Stop-motion en 14 augustus tekenen met de 3D printerpen. Aanvang steeds 10.30 uur en deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl.
 

ZomerBieb Texel

In bibliotheek Texel worden op woensdagochtend diverse activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar georganiseerd.
17 juli filmpje maken met Stop-motion, 24 juli bouwen met LEGO, 31 juli klooien met apparaten, 7 augustus tekenen met de 3D printerpen en 21 augustus filmen met iMovie. Aanvang steeds 10.30 uur en deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl.  

Zoldertheater

Ook het Zoldertheater komt tijdens ZomerBieb langs.
Op dinsdagochtend 13 augustus speelt Geert van Diepen in bibliotheek Texel De Drie Koffershow, vol  raadselliedjes en dierentoverliedjes. Ook wordt de vertelvoorstelling Prins Kortjakje en de betoverde muis gespeeld.
Op woensdag 21 augustus speelt het Zoldertheater de grappige voorstelling Circus Roos en Eddie, een fantasievol en spannend verhaal met toneel, poppenspel en liedjes. ’s Ochtends om 10.00 uur in bibliotheek Tuitjenhorn en ’s middags om 15.30 uur in School 7.
Kaartjes kosten €3,50 per persoon.

Bouwen met LEGO

De Drie Koffershow van Geert van Diepen

De voorstelling Circus Roos en Eddie van het Zoldertheater