BiebBouwers

De bibliotheek heeft een prachtige uitdaging voor kinderen die gek zijn op Minecraft: Biebbouwers!

Iedere maand geven we jullie een bouwopdracht die jullie thuis kunnen uitvoeren. Alleen of samen, wat je zelf het leukste vindt. We nemen jullie iedere keer mee naar het verleden, heden of de toekomst. Doe je mee?

Opdracht november
Dat is even wennen: de BiebBouwers gooien in november de computer aan de kant en gaan lekker knutselen! We nemen je mee op reis door je hoofd. Je gaat fantaseren over waar jij het liefst chillt. Waar kom jij tot rust en voel je je het gelukkigst? Dat kan echt overal zijn: op een bergtop, op een wolk, in een ruimteschip of in de tent op de camping. Die plek ga je nabouwen met ├ęchte spullen en materialen. Dus geen Minecraft, maar Lego, Kapla, dekens, kussens, klei, marsepein... Alles mag! Cool toch!?

In november doen we een offline challenge. Een uitdagende bouwopdracht, alleen niet op de computer. En natuurlijk kun je weer een prijs winnen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar? Lees dan snel de opdracht!

Vergeet niet je naam, je leeftijd en je woonplaats door te geven. Een jury van fantasie-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft-bordspel! En je krijgt ook nog eens het boek Superkrachten voor je hoofd van Wouter de Jong cadeau. Daar laat je de computer toch graag een tijdje voor uit?

Ga aan de slag en stuur jouw chillplek voor 23 november naar: biebbouwers@probiblio.nl

Opdracht november

Bouw je eigen Super Chillplek!

Uitlegvideo

De BiebBouwers leggen uit hoe je kunt meedoen!