ZomerBieb voor kinderen

Gepubliceerd op: 13 juni 2017 10:36

Tijdens de zomervakantie organiseren we op woensdag een leuk programma voor kinderen in alle bemande bibliotheken.

Niet alle kinderen gaan op vakantie en voor de thuisblijvers organiseren we de ZomerBieb. Er wordt voorgelezen op 26 juli en 9 en 23 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen.

Op 2 augustus komt een poppendokter naar de bibliotheken. Kinderen mogen op consult komen met hun zieke pop of knuffelbeest. Woensdag 16 augustus staat er een speurtocht op het programma. Allerlei vragen over boeken moeten gevonden en beantwoord worden. Hierbij maken de deelnemers kans op een leuke prijs (de speurtocht is NIET in bibliotheek Schagen).

Tijdens de laatste ZomerBieb is er jeugdtheater. Het Zoldertheater speelt de voorstelling Tovertijd:

• dinsdag 29 augustus op Texel om 11.00 uur
  • woensdag 30 augustus in School 7 om 11.00 uur
  • woensdag 30 augustus in Tuitjenhorn om 15.00 uur

De ZomerBieb begint in de bibliotheken van Schagen, Tuitjenhorn, Julianadorp, Nieuw Den Helder en in School 7 om 15.00 uur en op Texel om 14.30 uur. Het is gratis en aanmelden is niet nodig. Alleen voor de voorstelling van het Zoldertheater moeten ouders en kinderen een plekje reserveren!