Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: 30 september 2021 16:50

Wij zoeken vrijwillige gastheren en -vrouwen voor één dagdeel per week voor de vestigingen ’t Zand en Callantsoog en de bibliotheken op school in Anna Paulowna, Petten, ’t Veld en Waarland.

Wie zijn wij?

KopGroep Bibliotheken werkt voor vier gemeenten in de Kop van Noord-Holland en is dé fysieke en digitale plek waar iedereen welkom is. Waar mensen komen om zich te ontspannen, anderen te ontmoeten en zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast is KopGroep Bibliotheken dé partner voor onderwijs, welzijn en cultuur. Onze visie is: een leven lang leren!

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en beantwoordt hun vragen. Je ondersteunt bij het reserveren, lenen en inleveren. De ingeleverde materialen ruim je op.

Waarom zoeken wij jou?

Je bent enthousiast en klantgericht. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar draagt ook bij aan een goede samenwerking en teamspirit. Je beschikt over goede digitale vaardigheden. Ook ben je bereid deel te nemen aan trainingen of cursussen. Je bent beschikbaar op een dagdeel in de week.

Wat bieden wij?

Een bruisende organisatie die middenin de samenleving staat! De ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt betrokken bij het werkoverleg. Een gratis bibliotheekabonnement, kerstattentie en trainingen.

Reageren

Stuur je aanmelding voor 1 november naar info@kopgroepbibliotheken.nl t.a.v. Desiree van Ham. Je kunt haar ook bellen voor meer informatie: 06 83217059