Let op: we zijn bezig met de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem! Op dit moment kun je niet online lid worden, boeken reserveren of e-books lezen. Maandag 17 mei vanaf 12 uur kun je aan de slag met ons nieuwe bibliotheeksysteem: Wise. Op Hemelvaartsdag (13 mei), vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei zijn al onze vestigingen gesloten. Lees meer: www.kopgroepbibliotheken.nl/wise

Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: 3 mei 2021 19:38

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de vestigingen in Schagen en Tuitjenhorn.

Deze vrijwilligers zijn tijdens openingstijden aanspreekpunt voor de bezoekers. Er wordt gezocht naar mensen die het leuk vinden om in een bibliotheek te werken, die klantgericht zijn en communicatief zijn ingesteld. Het is belangrijk om de Nederlandse taal goed te beheersen en ook wordt basiskennis van de computer gevraagd.

Werkzaamheden
Een bibliotheekvrijwilliger beantwoordt eenvoudige vragen van klanten en is verantwoordelijk voor het opruimen en controleren van de collectie. Van de vrijwilligers wordt een behoorlijke mate van zelfstandigheid verwacht. KopGroep Bibliotheken biedt vrijwilligers een inspirerende werkomgeving, een gratis bibliotheeklidmaatschap, een kerstattentie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een trainingsprogramma.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen of zich aanmelden via info@kopgroepbibliotheken.nl