Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: 3 juni 2019 11:09

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze vestigingen in Julianadorp en De Schooten.

Vrijwilligers zijn tijdens openingstijden aanspreekpunt voor bezoekers. Er wordt gezocht naar mensen die het leuk vinden om in een bibliotheek te werken, klantgericht zijn en communicatief zijn ingesteld. Het is belangrijk om de Nederlandse taal goed te beheersen en ook wordt basiskennis van de computer gevraagd.

Werkzaamheden
Een bibliotheekvrijwilliger beantwoordt eenvoudige vragen van klanten en is verantwoordelijk voor het opruimen en controleren van de collectie. Van de vrijwilligers wordt een behoorlijke mate van zelfstandigheid verwacht. KopGroep Bibliotheken biedt vrijwilligers een inspirerende werkomgeving, een gratis bibliotheeklidmaatschap, een kerstattentie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een trainingsprogramma.

Reageren
Geïnteresseerden kunnen dit reactieformulier invullen. Meer informatie kunt u opvragen via info@kopgroepbibliotheken.nl