Voorleeskampioenen bekend

Gepubliceerd op: 21 februari 2018 15:26

Alle voorleeskampioenen van KopGroep Bibliotheken zijn nu bekend.

Thomas Lewis uit groep 7 van de Thorbeckeschool uit Den Helder, Jamila Segerink uit groep 8 van de Thijsseschool uit Den Burg, Sofie Harlaar uit groep 8 van de Sint Antonius school uit Nieuwe Niedorp en Chhaya van Loon uit groep 7 van De Rank uit Schagen gaan door naar de de kwartfinale.

Die wordt 24 maart gehouden in de bibliotheek van Tuitjenhorn. Hierna volgt de provinciale finale, die op 4 april plaatsvindt in het Theater van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. De uiteindelijke voorleeskampioen van Noord-Holland zal onze provincie tenslotte vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd op 23 mei in de schouwburg van Amstelveen.

We wensen Thomas, Jamila, Sofie en Chhaya veel succes toe tijdens de kwartfinale. En bedanken ook alle andere schoolkampioenen voor hun deelname aan de voorrondes. We zijn trots op zoveel voorleestalent in de Noordkop!