Gepubliceerd op: 14 februari 2021 13:14

We zijn op zoek naar enthousiaste bibliotheekmedewerkers. Er is een vacature voor 24 uur in Den Helder en 20 uur in Schagen/Tuitjenhorn

Wat ga je doen?
Als bibliotheekmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers! Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en beantwoordt hun vragen. Je ondersteunt bezoekers bij het reserveren, lenen en inleveren. Je stelt je proactief op bij het wegwijs maken van mensen in de (online) bibliotheek. Je leert bezoekers omgaan met de laptop, e-reader of tablet en geeft leesadvies.

Waarom zoeken wij jou?
Je bent een nieuwsgierig, enthousiast en klantgericht en vindt het leuk om mensen iets te leren. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar draagt ook bij aan een goede samenwerking en teamspirit. Je bent bereid om ’s avonds en op zaterdag te werken en waar nodig in te vallen in het gehele werkgebied. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4), goede digitale vaardigheden en wilt jezelf graag ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een bruisende organisatie die middenin de samenleving staat en leuke collega’s! De functie is ingeschaald conform schaal 3 van de cao Openbare Bibliotheken. Na het behalen van de basisopleiding bibliotheken word je ingeschaald in schaal 5. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met de intentie de aanstelling om te zetten voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Ruder (a.ruder@kopgroepbibliotheken.nl / (0223) 650001) of Desiree van Ham (d.vanham@kopgroepbibliotheken.nl / (0223) 623859). Mail je motivatie en cv voor 1 maart naar info@kopgroepbibliotheken.nl