Vacature consulent/mediacoach

Gepubliceerd op: 7 september 2017 13:00

Het team educatie is op zoek naar een nieuwe collega: een consulent/mediacoach voor het primair- en voortgezet onderwijs voor 24 uur (4 dagen per week beschikbaar, standplaats Texel).

De bibliotheek is in beweging! De bibliotheek heeft veel meer te bieden dan alleen het uitlenen van boeken. Een belangrijk speerpunt van de bibliotheek is het bevorderen van leesplezier en mediavaardigheden bij de jeugd.

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige en ondernemende professional. Hij of zij brengt de educatieve activiteiten van de bibliotheek bij scholen onder de aandacht en voert deze activiteiten ook uit. Zowel op scholen als in de bibliotheek.

Wat maakt jou blij?
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het bevorderen van leesplezier en mediawijsheid? Krijg je er energie van om mensen en partijen met elkaar te verbinden om samen tot een mooi resultaat te komen? Schakel je makkelijk op verschillende niveaus? Heb je veel kennis van onderwijs en media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat maakt ons blij?
Als wij erin slagen om een enthousiaste, ondernemende collega aan ons team educatie toe te voegen!

Onze ideale kandidaat:

- Is ondernemend en zelfstandig
- Zoekt makkelijk de samenwerking en verbindt mensen en partijen met elkaar
- Heeft ervaring in- of aantoonbare kennis van het onderwijs
- Heeft kennis van de doelgroep, jeugdliteratuur en bibliotheekwerk
- Heeft ervaring in samenwerking met partners in het onderwijs of met aanverwante organisaties
- Is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs
- Is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van digitale media
- Heeft een werk- en denkniveau op HBO niveau
- Heeft een diploma NOMC of is bereid deze te halen
- Is in bezit van rijbewijs en heeft de beschikking over een auto

Enthousiast geworden? Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!
Stuur je sollicitatie en CV voor 25 september aan KopGroep Bibliotheken, t.a.v. Ieke Doezie, team educatie i.doezie@kopgroepbibliotheken.nl

De gesprekken zijn gepland op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober op Texel.

Salaris volgens cao Openbare Bibliotheken schaal 7 max. €2936 per maand op basis van een fulltime werkweek. Wij bieden een jaarcontract met na gebleken geschiktheid de intentie het te verlengen voor onbepaalde tijd.