Toegangsdeur Anna Paulowna

Gepubliceerd op: 9 januari 2019 13:21

Helaas zijn er problemen met de toegangsdeur van bibliotheek Anna Paulowna. Vanaf vrijdag 11 januari is de bieb weer open.

Vlak voor de kerst is de deur geforceerd en daardoor is de motor van de deurdranger doorgebrand. Hierdoor kan de toegangsdeur momenteel niet worden gebruikt. We hadden gehoopt dat de deur zo snel mogelijk kon worden gerepareerd, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Tijdens de feestdagen waren de toeleveringsbedrijven gesloten en nu blijkt dat de levering van de benodigde materialen nog langer op zich laat wachten. Dit is overmacht, maar zorgt wel voor een vervelende situatie.

Donderdag 10 januari wordt er een noodvoorziening gemaakt, waardoor de deur weer gebruikt kan worden. Vanaf vrijdag 11 januari is de bibliotheek op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur geopend (alleen in het weekend gesloten). Naar verwachting wordt de nieuwe dranger eind januari geplaatst.

Het spreekt vanzelf dat u geen boete hoeft te betalen als u door deze problemen uw materialen te laat inlevert. Verlengen kan overigens altijd via onze website.

Onze excuses voor de overlast. Veel leden hebben de afgelopen dagen voor een dichte deur gestaan en dat vinden we erg vervelend!