Tabletcafé Tuitjenhorn

Gepubliceerd op: 17 juli 2017 14:41

Bibliotheek Tuitjenhorn is op zoek naar mensen die willen helpen in het tabletcafé dat op maandagmiddag in de even weken gehouden wordt.

Tijdens een tabletcafé komen mensen bij elkaar om samen de beste tips en trucs op digitaal gebied uit te wisselen en digitale problemen met elkaar op te lossen.

Ter versterking van de huidige groep vrijwilligers zoekt de bibliotheek ervaringsdeskundigen op het gebied van tablet, laptop en smartphone. Vindt u het leuk om uw kennis te delen, neem dan contact op met de bibliotheek via: tuitjenhorn@kopgroepbibliotheken.nl onder vermelding van 'tabletcafé' of bel (0226) 392005. U kunt natuurlijk ook langsgaan bij de bibliotheek aan de Oostwal 6.

Tijdens de zomervakantie is er even geen tabletcafé. Vanaf maandag 4 september tussen 14.30 en 16.00 uur is iedereen weer van harte welkom.