Taalcafé Nieuw Den Helder

Gepubliceerd op: 21 december 2018 08:36

KopGroep Bibliotheken start in januari met een Taalcafé in bibliotheek Nieuw Den Helder.

Geinspireerd door het grote succes van het Taalcafé in School 7, dat nu twee jaar draait. De eerste keer in Nieuw Den Helder is op dinsdagmiddag 8 januari.

In een Taalcafé komen mensen bij elkaar die in een gemoedelijke sfeer de Nederlandse taal willen oefenen. Het Taalcafé Nieuw Den Helder is elke week op dinsdagmiddag van 12.00 uur tot 13.30 uur. Gezamenlijk of in kleine groepjes worden er speelse oefeningen gedaan met luisteren, spreken, lezen en schrijven. Ontmoeting en elkaar helpen is ook belangrijk in het Taalcafé.

Iedereen kan binnenlopen, aanmelden is niet nodig. Enthousiaste en goed opgeleide taalvrijwilligers zorgen voor deskundige begeleiding.

De bibliotheek van Nieuw Den Helder is te vinden aan de Marsdiepstraat 272 en is bereikbaar via telefoonnummer (0223)613939.