Servicepunt Schooten verhuist

Gepubliceerd op: 9 november 2018 11:43

In januari verhuist het servicepunt in De Schooten naar winkelcentrum Schooten Plaza.

Het servicepunt is nu nog gevestigd in MFC De Boerderij. KopGroep Bibliotheken stopt per 1 januari 2019 met de jeugdbus en op de huidige locatie is geen ruimte voor een jeugdafdeling.

In De Schooten zijn drie basisscholen. Voor kinderen is het belangrijk om veel 'leeskilometers' te maken en daar zijn boeken voor nodig. Ook de allerjongste kinderen -die nog niet op school zitten- kunnen in het servicepunt boeken lenen met hun (groot)ouders. Veel voorlezen is goed voor taalontwikkeling van kinderen.

Uiteraard kunnen ook volwassenen terecht op de nieuwe locatie in winkelcentrum Schooten Plaza. De bibliotheek komt naast bakkerij Dunselman.