School 7 tijdens Boekenweek op tv!

Gepubliceerd op: 20 maart 2019 14:03

De serie is van 25 t/m 29 maart dagelijks te zien om 19.10 uur op NPO 2.

Programmamaker Frans Bromet maakte voor de VPRO de documentaireserie De Bibliotheek. Hij filmde in acht bibliotheken door het land, waaronder in School 7.  De serie geeft een mooi beeld van bibliotheken in deze tijd. Het idee dat bibliotheken saaie instituten zijn waar je alleen komt om boeken te lenen, blijkt totaal achterhaald.

Live-vertoning
De laatste aflevering, op vrijdagavond 29 maart, wordt live uitgezonden op het grote scherm in de theaterzaal van School 7. In deze aflevering komt het winnen van de Public Library of the Year Award in beeld, maar ook het maandelijkse meezinguurtje in de bieb. Publiek is van harte welkom om mee te komen kijken.

Frans Bromet is deze avond zelf ook aanwezig om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.