Open Huis Cultuurschuur

Gepubliceerd op: 16 augustus 2017 13:44

Tijdens het Open Huis van de Cultuurschuur in Wieringerwerf op 9 september wordt ook de nieuwe jeugdafdeling in gebruik genomen.

‘Boeren, burgers en buitenlui’, het thema van Open Monumentendag, is ook het thema waarmee de gebruikers van De Cultuurschuur en verschillende verenigingen uit de Wieringermeer het nieuwe seizoen feestelijk openen op zaterdag 9 september van 13.00 tot 17.00 uur.

Van boven tot onder en van binnen naar buiten is het gebouw in gebruik. Van bibliotheek tot bloedprikken, van fanfare tot historisch genootschap, van bioscoop tot balletschool en van fotografie tot massage. Via een puzzelroute in en om het gebouw, kunnen belangstellenden niet alleen kans maken op een prijs, zij weten dan ook zeker dat ze bij alle organisaties gekeken en meegedaan hebben.

Jeugdafdeling
In de bibliotheek wordt de nieuwe jeugdafdeling feestelijk in gebruik genomen. Theatermaker Bert Schuiling wijst bezoekers op ludieke wijze de weg naar de kinderhoek. Die komt in de plaats van de jeugdbus. Op deze manier worden boeken beter bereikbaar voor kinderen in Wieringerwerf. De Cultuurschuur is alle werkdagen open van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.