Jaarverslag 2021

Gepubliceerd op: 11 juli 2022 13:34

2021 was het jaar van de nieuwe energie. Een jaar waarin veel veranderde, zowel in ons aanbod, als in de organisatie. Je leest het in ons jaarverslag!

Nieuwe energie

Ben jij ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in de bibliotheek, zowel voor als achter de schermen? In het jaarverslag vind je, naast interessante feitjes en cijfers over onze organisatie, inspirerende interviews met verschillende van onze medewerkers. In de interviews vertellen zij over hun werkzaamheden en de diverse projecten bij de bibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en het project LTTRS, dat er op gericht is om laaggeletterdheid aan te pakken. In het jaarverslag is ook een interview met onze langstzittende lid van Raad van Toezicht Wiltrude Turnhout te lezen.

En er is meer! Blader op je gemak door het digitale jaarverslag door op onderstaande link te klikken.