Online aanvragen bij andere bibliotheken

Gepubliceerd op: 11 september 2019 12:23

Materialen die niet in onze collectie zitten kon je altijd zelf online aanvragen. Daar is tijdelijk verandering in gekomen. Het is vanaf deze zomer (voorlopig) niet meer mogelijk om zelf online boeken aan te vragen bij andere Openbare Bibliotheken.

Om je toch van dienst te zijn kun je terecht bij onze medewerkers in de bibliotheekvestigingen of dit formulier invullen.

Niet alle aanvragen kunnen worden gehonoreerd. Hoewel de catalogus 50 miljoen titels telt, zijn sommige ervan niet uitleenbaar. Er zijn geen kosten aan een reserveringsaanvraag verbonden. De uitleentermijn is vier weken, verlengen is niet mogelijk.

Aanvragen voor wetenschappelijke boeken bij Universiteitsbibliotheken kun je nog wel zelf online aanvragen, zie hiervoor ook de pagina Digitaal/informeren op de website.

Aanvragen van muziekcd’s bij Muziekweb is ook nog steeds online mogelijk.

Voor vragen/opmerkingen kun je mailen naar info@kopgroepbibliotheken.nl