Minecraftchallenge

Gepubliceerd op: 9 juni 2020 13:20

BiebBouwers challenge #13

De bibliotheek heeft een prachtige uitdaging voor kinderen die gek zijn op Minecraft: BiebBouwers!

Minecraft Challenge
Elke 2 maanden geven we jullie een bouwopdracht die je thuis kunt uitvoeren. Alleen of samen, wat je zelf het leukste vindt. Doe jij ook mee? 

Challenge juli/augustus
BiebBouwers challenge #14 heeft als opdracht: Bouw een spectaculaire versie van een wereldberoemd gebouw! 

 

Ga mee op vakantie met de BiebBouwers! 
Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan met de BiebBouwers mee, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer. Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair van af kunnen glijden. Laatst waren ze nog bovenop de Eiffeltoren en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in. Gaaf toch! Ben je ook goed in dit soort gekke combinaties bedenken, doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

Meedoen
Ben je tussen de 9 en 14 jaar en dol op Minecraft? Dan kan je meedoen! Mail screenshots of een filmpje van het wereldberoemde gebouw met glijbaan vóór 16 augustus 2021 naar biebbouwers@probiblio.nl. Zet in de mail je naam, leeftijd en woonplaats. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt, het boek ‘De atlas van wereldwonderen’ van Ben Handicott en Lucy Letherland of het boek ‘Bijzonder beroerde bouwers’ van Sean Connolly!