Laatste rit jeugdbus

Gepubliceerd op: 14 december 2018 19:30

Vandaag reed onze jeugdbus haar laatste ritje. En ook voor Annemarie was het de laatste dag in de bieb op wielen.

De bus kwam de afgelopen jaren één keer in de drie weken naar een school toe. Velen vonden dat te weinig. Dus is gekeken naar manieren om de jeugdcollectie efficiënter in te zetten. De combinatie met een school ligt dan voor de hand. Er zijn nu 'Bibliotheken op School' in 't Veld, Petten, Anna Paulowna en straks in Waarland en Callantsoog. Die zijn ook toegankelijk voor ouders en kinderen van 'buiten' de school. En voor ouders met baby's en peuters!

Kinderen en hun ouders kunnen na de kerstvakantie óók jeugdboeken lenen in de bibliotheken van Schagen, Tuitjenhorn, Niedorp, Wieringerwerf, Wieringerwaard, Middenmeer, 't Zand en in Den Helder. Wij hopen dat er de komende tijd nóg meer 'Bibliotheken op School' bijkomen!