Let op: we zijn bezig met de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem! Op dit moment kun je niet online lid worden, boeken reserveren of e-books lezen. Maandag 17 mei vanaf 12 uur kun je aan de slag met ons nieuwe bibliotheeksysteem: Wise. Op Hemelvaartsdag (13 mei), vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei zijn al onze vestigingen gesloten. Lees meer: www.kopgroepbibliotheken.nl/wise

Jonge Jury en Inktaap

Gepubliceerd op: 3 februari 2021 13:55

Wat zijn de leukste boeken voor jongeren? Het beste literaire jongerenboek wordt binnenkort bekendgemaakt. Je kunt ook nog stemmen voor de Prijs van de Jonge Jury.

Stemmen
De leden van het Jonge Jury Boekgenootschap hebben de tien leukste, grappigste, spannendste en mooiste boeken van de groslijst geselecteerd. De elfde Leestip kwam voort uit de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd. Daarmee is de lijst nu compleet!
Deze leestips kun je reserveren via onze website.

t/m 3 mei kun je stemmen voor de Prijs van de Jonge Jury. De prijs wordt uitgereikt op 9 juni tijdens de Dag van de Jonge Jury. De uitreiking kun je volgen via een livestream. 

Inktaap
Er is ook  nog een literaire jongerenprijs van Nederland, De Inktaap. De genomineerde boeken voor De Inktaap kun je bij ons reserveren