Invalkracht gezocht!

Gepubliceerd op: 10 juni 2021 10:08

KopGroep Bibliotheken is op zoek naar jou! Vacature Invalkracht Bibliotheekmedewerker Texel voor 3 uur tot 15 uur per week (min/max).

Wie zijn wij?

KopGroep Bibliotheken werkt voor vier gemeenten in de Kop van Noord-Holland. Onze leden en bezoekers kunnen op dit moment op 19 plekken terecht om te lezen, leren en lenen. Daarnaast ontwikkelen we steeds meer online diensten. Bij KopGroep Bibliotheken is er voor iedereen iets te doen. Onze visie is: een leven lang leren!

Wat ga je doen?

Als bibliotheekmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers! Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en beantwoordt hun vragen. Je ondersteunt bezoekers bij het reserveren, lenen en inleveren. Je stelt je proactief op bij het wegwijs maken van mensen in de (online) bibliotheek. Je leert bezoekers omgaan met de laptop, e-reader of tablet en geeft leesadvies.

Waarom zoeken wij jou?

Je bent nieuwsgierig, enthousiast en klantgericht en vindt het leuk om mensen iets te leren. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar draagt ook bij aan een goede samenwerking en teamspirit. Je bent bereid om ’s avonds en op zaterdag te werken. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, goede digitale vaardigheden en wilt jezelf graag ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een bruisende organisatie die middenin de samenleving staat en leuke collega’s! De functie is ingeschaald conform schaal 3 van de cao Openbare Bibliotheken. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met de intentie de aanstelling om te zetten voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Vonk: m.vonk@kopgroepbibliotheken.nl of tel: 0222 312743. Mail je motivatie en Curriculum Vitae voor 1 juli naar info@kopgroepbibliotheken.nl.