Hulp met de computer

Gepubliceerd op: 2 januari 2019 13:45

KopGroep Bibliotheken helpt mensen op weg die moeite hebben met de computer.

Gratis cursussen
De bibliotheek organiseert regelmatig gratis Klik&Tik cursussen voor mensen die geen of heel weinig ervaring hebben met de computer en internet. In een aantal lessen wordt stap voor stap geoefend met typen, de basis van het e-mailen en internet. De cursus wordt gegeven op computers van de bibliotheek.

Hulp bij DigiD
Ook organiseren we cursussen om mensen te helpen die niet goed overweg kunnen met hun DigiD. Bijvoorbeeld met het invullen van digitale formulieren van de overheid. Deze cursus bestaat uit vier ochtenden. Er wordt alleen een bijdrage gevraagd voor het bijbehorende werkboek.

Aanmelden
Houd voor actuele data onze website in de gaten. Voor alle cursussen geldt dat vooraf aanmelden noodzakelijk is. Dat kan via de website of aan de balies van alle bibliotheken.