Herinrichting bibliotheek Schagen

Gepubliceerd op: 24 juli 2017 12:27

De bibliotheek in Schagen is van 14 tot en met 19 augustus een weekje dicht in verband met een herinrichting.

De kasten worden anders neergezet om zo ruimte te creëren voor activiteiten. Vooral de jeugdafdeling wordt aangepakt. Meer kleur, ruimte en een aantrekkelijke inrichting moeten ervoor zorgen dat de kinderen uit Schagen nog beter hun weg kunnen vinden in de bieb. `Want lezen is erg belangrijk voor kinderen´, stelt vestigingscoördinator Karin Tacx.

Reserveren en verlengen kan deze week gewoon via de website. En natuurlijk zijn de leden uit Schagen ook van harte welkom in de andere vestigingen van KopGroep Bibliotheken.

Aangepaste openingstijden
Op maandag 21 augustus gaan de deuren van de bibliotheek in Markt 18 weer open. Vanaf die dag gelden ook nieuwe openingstijden, die zijn afgestemd op het aantal bibliotheekbezoekers per uitlening. De bieb is dan ’s avonds alleen op donderdag en vrijdag open. De andere dagen sluit de bibliotheek om 17.00 uur en op zaterdag om 14.00 uur.