Feestje in De Schooten

Gepubliceerd op: 4 februari 2019 14:47

Maandagmiddag 4 februari werd de nieuwe bibliotheek in Schooten Plaza feestelijk geopend.

Boekfiguur Kikker maakte er samen met kinderen van basisscholen De Dijk, Schoter Duijn en De Vlieberg een gezellig feestje van. Het dweilorkest van Kunstzin zorgde voor muziek. En na afloop was er voor iedereen iets lekkers van buurman Bakkerij Dunselman.

Jeugdcollectie

De bibliotheek is recent verhuist van MFC De Boerderij naar het winkelcentrum. Op de nieuwe locatie is meer ruimte. Niet alleen voor boeken voor volwassenen, er is nu ook een jeugdcollectie. Kinderen kunnen met juf of meester naar de bieb, maar ook na schooltijd met hun (groot) ouders.

De bibliotheek in De Schooten is momenteel geopend op dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Extra vrijwilligers gezocht

Op de nieuwe locatie wil de bieb graag vaker open zijn, dus wordt er gezocht naar extra vrijwilligers. Vindt u het leuk om in een gezellig team in de bibliotheek te werken? Houdt u van het omgaan met kinderen en volwassenen? Mail dan naar: info@kopgroepbibliotheken.nl