Eigen BABS School 7

Gepubliceerd op: 27 oktober 2017 11:26

School 7 is een romantische trouwlocatie en heeft sinds kort zelfs een eigen trouwambtenaar.

Je hoeft geen boekenwurm te zijn om elkaar het jawoord te geven in de prachtige nieuwe bibliotheek van Den Helder. Het gebouw beschikt over een mooie zaal met 87 theaterstoelen en een romantisch uitzicht over de binnenhaven. Met een klein gezelschap is het ook mogelijk om buiten openingstijden op een andere locatie in het gebouw te trouwen. Bijvoorbeeld voor één van de grote raampartijen.

School 7 beschikt daarnaast over fotogenieke plekken voor een bruidsreportage, zoals het enorme trappenhuis met het beeld van Ruud van de Wint en het ‘Romeo en Juliabalkon’ waaronder de kersverse bruidegom zijn bruid een serenade kan brengen...

Eigen BABS
School 7 heeft sinds kort zelfs een eigen trouwambtenaar. Anita Ruder, die in het dagelijkse leven de PR en communicatie voor KopGroep Bibliotheken verzorgt, is beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS).

Ze zegt daarover: "Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen trouwen! Het is mijn uitdaging om een huwelijksceremonie een persoonlijk tintje te geven, op een manier die bij het bruidspaar past. Het leuke is dat ik de bruidsparen vooraf al een aantal keer zie, omdat we ook de praktische gang van zaken in School 7 doorspreken. Daardoor kennen we elkaar al een beetje als 'de mooiste dag' aanbreekt. Als een bruidspaar dat wenst kan ik zelfs als ceremoniemeester optreden!"

Meer informatie of een afspraak maken? Telefoonnummer (0223) 650001 of a.ruder@kopgroepbibliotheken.nl