Digitale maandag Tuitjenhorn

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017 13:27

Bent u in het bezit van een iPad of een andere tablet en zit u met praktische vragen? Of wilt u graag tips uitwisselen met anderen? Kom dan naar het tabletcafé in de bibliotheek in Tuitjenhorn.

Iedere maandagmiddag bent u van 14.30 tot 16.00 uur welkom in de bieb aan de Oostwal 6.

Naast het opdoen van basiskennis is het leuk en handig om apps uit te wisselen. Bij een tabletcafé gaat het om het delen van ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, handige programma’s en veel extra trucjes om alles uit een tablet te halen.

Iedereen is welkom in het tabletcafé. Beginnende tabletgebruikers met praktische vragen, maar ook mensen die handig zijn met digitale apparaten en het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen.

Het is geen cursus, dus u hoeft zich niet vooraf aan te melden. U kunt gewoon binnenlopen, de koffie/thee staat klaar. En vergeet vooral niet een opgeladen tablet mee te nemen!

Online bankieren

Steeds meer bankzaken worden digitaal geregeld, maar internet- en mobiel bankieren is lang niet voor iedereen duidelijk. Daarom sluit een keer per maand een medewerker van ING aan om uitleg te geven over alles wat daarbij komt kijken. Zoals een toelichting op de website, uitleg over de app, inloggen en geld overmaken.