Let op: we zijn bezig met de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem! Op dit moment kun je niet online lid worden, boeken reserveren of e-books lezen. Maandag 17 mei vanaf 12 uur kun je aan de slag met ons nieuwe bibliotheeksysteem: Wise. Op Hemelvaartsdag (13 mei), vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei zijn al onze vestigingen gesloten. Lees meer: www.kopgroepbibliotheken.nl/wise

DigiBar online

Gepubliceerd op: 22 juli 2020 15:29

Hulp nodig bij digitale problemen? De DigiBar online biedt uitkomst!

Voorlopig zijn we nog gebonden aan de 1,5 meter afstand van elkaar. Dit betekent dat er in de bibliotheek van Schagen voorlopig geen DigiBar-bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Heb je toch vragen over digitale zaken? Bezoek dan de website: www.digibar.nl waar een heleboel digitale onderwerpen behandeld worden. Bijvoorbeeld over videobellen, e-mails versturen of internet.

Kom je er dan nog niet uit? Dringende problemen kun je doorgeven via het contactformulier op de website. Ton Stam van de DigiBar probeert ze dan op te lossen en via de e-mail uit te leggen.

Het contactformulier vind je hier of via de link bovenaan de website.