Let op: we zijn bezig met de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem! Op dit moment kun je niet online lid worden, boeken reserveren of e-books lezen. Maandag 17 mei vanaf 12 uur kun je aan de slag met ons nieuwe bibliotheeksysteem: Wise. Op Hemelvaartsdag (13 mei), vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei zijn al onze vestigingen gesloten. Lees meer: www.kopgroepbibliotheken.nl/wise

BoekStartdag

Gepubliceerd op: 28 april 2021 12:47

Op zaterdag 19 juni 2021 wordt de eerste landelijke BoekStartdag georganiseerd. Dit is dé gelegenheid om de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders kennis te laten maken met BoekStart en de bibliotheek. Ook KopGroep Bibliotheken doet mee!

Om 9.30 uur wordt het schattige boek ‘De knuffelboerderij’ voorgelezen via Facebook. Een uurtje later, dus om half 11 zing Evelien allemaal bekende kleuterliedjes. Dit wordt ook uitgezonden via Facebook.

In de vestigingen die op zaterdag geopend zijn, kun je een leuke peuterquiz doen. Op Texel komt boekfiguur Kikker en in School 7 Beer op visite en en daar kan je mee op de foto! Hoe laat precies is nog niet bekend. Hou dus de website in de gaten!

Voor ouders en andere geïnteresseerden is een Zoombijeenkomst met als thema ‘Voorlezen, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen’. Deelname is gratis. Wel even van tevoren opgeven.

Maak je je kind deze dag lid (in de bibliotheek of via de website) dan ontvangen de allerjongsten het BoekStartkoffertje. En de kinderen van 3 tot 6 jaar een grappig vingerpoppetje.

Bekijk hier alle BoekStartdag activiteiten.