BoekStart Café van start

Gepubliceerd op: 27 maart 2018 17:45

Dinsdagmorgen 15 mei start een wekelijks BoekStart Café in School 7. Speciaal voor kinderen tot 4 jaar met hun (groot)ouders.

Het BoekStart café is een ontmoetingsplek. Gezellig met elkaar wat drinken en praten. Andere moeders en vaders, opa’s en oma’s ontmoeten. Met elkaar in gesprek raken en samen met de kinderen luisteren naar verhaaltjes en liedjes zingen. Speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar!

Elke dinsdagochtend om 10.00 uur staat de koffie klaar, het voorlezen begint om 10.15 uur. En op de laatste dinsdag van de maand komt een gastspreker over een interessant onderwerp vertellen. De toegang is gratis. Baby's die nog géén lid zijn van de bibliotheek kunnen na afloop van het BoekStart Café direct worden ingeschreven. Dat is gratis en u krijgt meteen het leuke BoekStartkoffertje mee voor thuis.

Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken ontwikkelen een voorsprong (op school) waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterken bovendien de band tussen u en uw (klein)kind.