Bibliotheek Anna Paulowna open

Gepubliceerd op: 15 juni 2020 14:57

Vanmorgen ging de bibliotheek in Anna Paulowna voor de eerste keer open in De Ontmoeting.

Vooralsnog met aangepaste openingstijden in verband met de maatregelen rond het coronavirusis. De bibliotheek is open op maandag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur. Hopelijk volgt er snel uitbreiding van uren.

“Geweldig dat we weer open zijn!” vertelt coördinator Carolien Engel enthousiast. “We zijn er heel blij mee. Het werkt fijn. Het is fris, het is ruim, we hebben een mooie stek en daar zijn we heel gelukkig mee!”

In dit filmpje een kleine impressie van de eerste uitlening!

Extra vrijwilligers
De bibliotheek was in de Molengang ‘onbemand’, maar dat is in De Ontmoeting niet mogelijk. Volgens het RIVM moet er toezicht zijn op het naleven van de richtlijnen. Dat betekent dat er extra vrijwilligers nodig zijn die kunnen helpen bij de uitlening. Geïnteresseerden kunnen mailen naar: info@kopgroepbibliotheken.nl