Afhaalservice

Gepubliceerd op: 6 november 2020 13:24

Bibliotheken wel of niet open? Wat een verwarring deze week! Gelukkig is er goed nieuws.

Bibliotheken moeten tot en met 18 november hun deuren sluiten, maar premier Rutte heeft na het Kamerdebat van afgelopen woensdag besloten dat er wél een afhaalservice georganiseerd mag worden. Wij hebben direct actie ondernomen en zo’n service opgezet.

Hoe werkt het?
Via de catalogus op de website kunnen leden boeken reserveren. Vervolgens wordt er telefonisch een afspraak gemaakt wanneer die materialen opgehaald kunnen worden. De boeken worden door de medewerkers van de bieb alvast in het systeem ingeboekt, de klant hoeft zelf niets te registreren. Het afhalen gebeurt volledig contactloos, hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Materialen voor iemand anders meenemen mag natuurlijk ook.

De bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice, de overige faciliteiten zijn niet toegankelijk. En het inleveren van materialen kan pas weer als de bibliotheken open zijn. Er wordt geen boete berekend.

Contact
Zijn er nog vragen? Of lukt het reserveren niet? Neem dan contact op via: info@kopgroepbibliotheken.nl of telefonisch: (0222) 312743 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur.