Afhaalservice weer open!

Gepubliceerd op: 15 december 2020 13:27

De lockdown is helaas verlengd, maar je kunt wel op afspraak je reserveringen afhalen!

Hoe werkt het?

• Onze bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice!
  • Je kunt via onze website materialen reserveren. In het filmpje hieronder leggen we uit hoe dat werkt.
  • Alle materialen worden door ons al op je pas gezet, je hoeft ze alleen op te halen!
  • We bellen als de reservering voor je klaar staat.
  • Afhalen mag alleen op afspraak.
  • Het afhalen gebeurt contactloos, we volgen de richtlijnen van het RIVM.
  • Je kunt je reservering ook door iemand anders laten afhalen.

En verder...

• De uitleentermijn van materialen die je thuis hebt, wordt automatisch verlengd tot 1 maart. Tot die tijd berekenen we geen boete.
  • Lid worden kan gewoon online. Je krijgt je pas thuis gestuurd.
  • We hebben een mooi programma met online activiteiten, kijk daarvoor in onze Agenda

Weet je niet wat je wilt lezen?
De genrepagina's zijn weer ververst. Voor ieder genre vind je nieuwe leestips! Wil je iets reserveren voor je kinderen? Bekijk dan de nieuwe boeken op de jeugdpagina's. Je vindt ook veel boekentips op onze winterpagina, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Bellen voor hulp
Kom je er echt niet uit met de website? Dan kun je tussen 10.00 en 14.00 uur bellen: 0222-312 743. Als je doorgeeft van wat voor soort boeken of welk genre je houdt, dan zorgen we ervoor dat je een tasje met 3 passende boeken kunt ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging.

Online lezen
Ben je lid van KopGroep Bibliotheken? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Duizenden e-books voor je telefoon, tablet, e-reader, pc en laptop. En altijd en overal genieten van onze luisterboeken. Handig nu de bibliotheken gesloten zijn!