Afhalen en inleveren

Gepubliceerd op: 15 december 2020 13:27

De lockdown blijft helaas van kracht, maar je kunt wel op afspraak je reserveringen afhalen of je boeken komen inleveren!

Hoe werkt het?

• Je kunt pas langskomen nadat je een afspraak hebt gemaakt, kom op de afgesproken tijd.
  • We zijn alleen geopend voor afhalen en inleveren.
  • Je kunt via onze website materialen reserveren. Vergeet niet te selecteren in welke vestiging je de boeken en/of dvd's wilt ophalen!
    In het filmpje hieronder leggen we uit hoe het reserveren werkt.
  • De materialen worden door ons op je pas gezet, je hoeft ze alleen op te halen!
  • We bellen als de reservering voor je klaar staat.
  • Het afhalen gebeurt contactloos, we volgen de richtlijnen van het RIVM.
  • Je kunt je reservering ook door iemand anders laten afhalen.

Weet je niet wat je wilt lezen?
De genrepagina's zijn weer ververst. Voor ieder genre vind je nieuwe leestips! Wil je iets reserveren voor je kinderen? Bekijk dan de nieuwe boeken op de jeugdpagina's

Bellen voor hulp
Kom je er echt niet uit met de website? Dan kun je tussen 10.00 en 14.00 uur bellen: 0222-312 743. Als je doorgeeft van wat voor soort boeken of welk genre je houdt, dan zorgen we ervoor dat je 3 passende boeken kunt ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging.

En verder...

• De uitleentermijn van materialen die je thuis hebt, wordt automatisch verlengd tot 1 juni. Tot die tijd berekenen we geen boete.
  • Lid worden kan gewoon online. Je krijgt je pas thuisgestuurd.
  • We hebben een mooi programma met online activiteiten, kijk daarvoor in onze Agenda

Online lezen
Ben je lid van KopGroep Bibliotheken? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Duizenden e-books voor je telefoon, tablet, e-reader, pc en laptop. En altijd en overal genieten van onze luisterboeken. Je kunt ook online cursussen volgen of je kind online laten voorlezen. Handig nu de bibliotheken gesloten zijn!