Zomerlezen

 • Zomerlezen

  Welk boek lees jij deze zomer?

 • ZomerBieb

  Speciaal voor de kinderen (vanaf 7 jaar) die in ons mooie kikkerlandje blijven organiseren we in de zomervakantie iedere week een leuke activiteit. Klik snel door voor het programma en om je op te geven!

  Meer

 • Voordelig ontdekken

  Lees voordelig met onze strippenkaart!

  Word lid


Welk boek lees jij deze zomer? Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

4 weken lenen

Neem je boeken gerust mee op vakantie, want bij KopGroep Bibliotheken leen je je boeken voor vier weken! En wil je je boek op vakantie verlengen? Dan doe je dit eenvoudig in de Wise app op je tablet of telefoon.

Hoe werkt de Wise app?

Zon & Zomer

Zomerthrillers

Vier de zomer in de bieb!

In de bibliotheek organiseren we tijdens de zomervakantie allerlei leuke activiteiten. Kom je ook programmeren, met Lego bouwen of 3D-printen? Bekijk wat er allemaal te doen is. Je hoeft je niet te vervelen in de vakantie!

Bekijk het programma

Lees voordelig met de strippenkaart!

Met ons Voordelig Ontdekken abonnement kun je boeken en tijdschriften uit onze collectie lenen. Voor 25 euro leen je 20 items. Genoeg om de zomer mee door te komen! Kom langs in de bibliotheek of koop je strippenkaart online.

Word lid

Reisverhalen

Zomers koken

Thuis vakantie vieren


Wil je nog meer leuke, mooie of interessante boeken lezen en zoek je inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina's.