CoronaMelder
De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.

Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. De filmpjes geven je meer informatie. Je kunt ook de keuzehulp gebruiken. 

Lukt het niet met installeren van de app? Kijk naar 'hulp bij gebruik'. 


De CoronaMelder

In dit filmpje kun je zien hoe de app werkt. 

Hoe werkt de CoronaMelder?

Hulp bij keuze

Heb je vragen over de app? Bijvoorbeeld: is de app privacy-vriendelijk? Is het gebruik van de app verplicht? Of helpt de app bij het bestrijden van het virus? Deze sites kunnen helpen bij het maken van je keuze. 

Hulp bij download

In deze flyer lees je meer over de app en hoe je de app downloadt op je telefoon. 

 

Hulp bij gebruik

Wil je de app gebruiken en heb je hier vragen over? Bijvoorbeeld of jouw telefoon geschikt is? En hoe je de app installeert op je telefoon? Op deze sites vind je antwoorden op deze, en nog meer vragen.   CoronaMelder.nl

Wil je meer informatie van de overheid over corona? En hoe je kunt helpen de verspreiding te voorkomen? Bel dan (gratis) 0800-1280 of kijk op CoronaMelder.nl.  

Makkelijke uitleg

Wil je makkelijke uitleg over de CoronaMelder app?

In dit filmpje legt Steffie het rustig uit.
 

Afspraak coronatest

Wil je een coronatest? Dan kun je bellen naar 0800-1202. Nog sneller maak je online een afspraak, met je DigiD. Dat kun je hier oefenen. Bekijk de stap-voor-stap-uitleg van www.coronatest.nl.


Andere vragen over de digitale overheid?

Heb je andere vragen over de digitale overheid? Bijvoorbeeld over donorregistratie of DigiD? Of wil je beter leren omgaan met de computer? 

Informatiepunt Digitale Overheid