Heel Nederland Leest

Lees jij mee? Haal het gratis boek op!

Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het ligt van 1 t/m 30 november voor je klaar bij de bieb! (zolang de voorraad strekt)


Schrijversbezoek Herien Wensink

Op 26 november komt schrijfster en cultuurjournalist Herien Wensink op bezoek in School 7. Wensink is chef Kunst bij De Volkskrant. Als cultuurjournalist heeft ze haar werk kunnen maken van twee grote liefdes: schrijven en kunst. Tijdens de lezing komt ze vertellen over haar werk en boek Soldaat op zolder.

Beeld: Sanja Marušić

Koop hier je ticket

Boekenclub XL leest Sonny Boy

Vertel! Wat vond jij van Sonny Boy? Kom op 23 november naar de Boekenclub XL en wissel van gedachten met andere lezers. De boekenclub wordt begeleid door schrijfster Janny de Heer.

Koop hier je ticket

Filmvertoning Sonny Boy

In samenwerking met Cinema Zevenskoop organiseert KopGroep Bibliotheken op 13 december de filmvertoning van het boek ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl. Reserveer je kaartje in onze webshop! 

Koop hier je ticket

Cadeau van de Bibliotheek

Sonny Boy van Annejet van der Zijl

Levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de WO II onderduikers in huis nemen.

Bekijk dit e-book

Lezers over Sonny Boy

Ben je benieuwd naar wat anderen van Sonny Boy vinden? Kijk dan op Hebban.nl en vergeet natuurlijk niet om zelf ook je mening te geven!

Wat vinden anderen?


Andere titels van Annejet van der ZijlTheatervoorstelling Sonny Boy

Op 9 febuari 2024 speelt de theatervoorstelling Sonny Boy in Theater de Kampanje in Den Helder. Koop nu je tickets!


Nederland Leest Junior

Het Pungelhuis van Annet Huizing

Ole (13) hoort voor het eerst over zijn opa als die overlijdt. Waarom heeft Ole’s vader nooit over hem verteld? Met zijn nieuwe vriendin Anastazja ontdekt Ole langzaamaan wat er vroeger gebeurd is. Vanaf ca. 11 jaar.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annet Huizing

Annejet van der Zijl Sonny Boy

Wist je al dat je Sonny Boy ook voor je leeslijst op school mag lezen?

Bekijk dit e-book

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books van Annejet van der Zijl

Luisterboeken van Annejet van der Zijl