Podium

KopGroep Bibliotheken biedt een podium voor activiteiten!

Bij KopGroep Bibliotheken is altijd wat te doen! We programmeren leerzame, creatieve, interessante en bijzondere evenementen. U vindt een overzicht hiervan in onze activiteitenkalender.  

Met groot plezier faciliteren we de meest uiteenlopende activiteiten in School 7. Wilt u een niet-commerciĆ«le presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit organiseren, dan denken we graag met u mee. We kunnen tot een samenwerking komen als de ideeĆ«n aansluiten bij de doelstellingen en ambities van onze bibliotheek.  

KopGroep Bibliotheken wil graag reuring in School 7 en daarom zijn diverse ruimtes beschikbaar voor podiumactiviteiten. Van muziekoptreden tot boekpresentatie. We vragen geen geld voor het gebruik van deze podia, mits de activiteit tijdens openingstijden plaatsvindt. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd. Daarnaast betalen we ook niet voor de activiteiten die plaatsvinden. De samenwerking wordt aangegaan op basis van gesloten beurzen.

We ondersteunen uw activiteit graag op het gebied van communicatie. Dat doen we door plaatsing van het evenement in de agenda op de website, op onze social media en (indien mogelijk) op onze digitale schermen. Overige communicatie, zoals persbenadering of flyers en posters, zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid en rekening. Hierbij kunnen wij u wel adviseren.

Een medewerker van de bibliotheek is aanspreekpunt op de dag zelf. Die helpt u op weg met het klaarzetten van materialen en het aansluiten van technische voorzieningen, zoals de beamer, laptop en geluidsapparatuur. Indien behoefte is aan specifieke technische middelen zijn de huurkosten hiervan voor rekening van de organisator.

U kunt een activiteit aanmelden door een van de onderstaande formulieren in te vullen:

Onze programmeur neemt na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op!