E-books

Het wordt door sommigen de grootste vernieuwing sinds de uitvinding van de boekdrukkunst genoemd: het e-book. Een e-book wordt via internet op een e-reader, tablet of laptop gedownload. En omdat deze apparaten zijn voorzien van een groot geheugen passen er honderden boeken op. Handig voor op vakantie. Met een volle accu staat dit handzame apparaat garant voor vele uren leesplezier!

VakantieBieb

Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vindt u gratis meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin.

De VakantieBieb voor volwassenen is open van 1 juli t/m 31 augustus 2017.
 

Zelf een e-reader uitproberen?

Als u zelf niet over een e-reader beschikt, kunt u er één uitproberen. Als bibliotheeklid kunt u gratis een e-reader reserveren. Deze zijn voorzien van meer dan twintig populaire titels en mogen drie weken mee naar huis.

E-books lenen

Met een bibliotheekpas kunt u zonder extra kosten ook e-books lenen. Keuze uit meer dan 12.000 titels, te lezen op een e-reader, tablet, smartphone en computer!

eBooks eregalerij

Eerste hulp bij e-books

In onze bemande vestigingen kunt u wekelijks terecht op het e-bookspreekuur. U bent welkom met al uw vragen over e-readers en e-books.  

Net binnen

Klik op de omslag om het e-book te lenen