Word digivaardig in de bieb

Heb je vragen over het omgaan met uw tablet of e-reader? Problemen bij het invullen van digitale formulieren of wil je gewoon iets nieuws leren? Je bent welkom bij onze activiteiten!

Digibar Schagen

Problemen met de bediening van je laptop, tablet of smartphone? Iedere dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur Digibar in de Cultuurhoek van bibliotheek Schagen.

Tabletcafé Den Helder

Ben je in het bezit van een iPad of andere tablet en zit u met praktische vragen? Kom dan naar onze tabletcafés. Voor tips en advies!

Hulp bij internetbankieren

Hulp nodig bij internetbankieren? De medewerkers van ING helpen je graag. Iedere 2e donderdag in School 7 tussen 16.00 uur en 17.00 uur. En in Schagen iedere 3e dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Tabletcafé Tuitjenhorn

Kom naar het tabletcafé in bibliotheek Tuitjenhorn. Iedere maandagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur.

Oefenen in School 7

Wil je op de computer oefenen met taal, schrijven of digitale vaardigheden? Dit kan iedere donderdag tussen 13.30 en 15.00 uur in School 7.

Hulp bij de e-overheid

De overheid werkt steeds meer via internet. Veel mensen vinden het moeilijk om digitale formulieren in te vullen. Wij organiseren regelmatig korte cursussen om dit te leren!

Cursus Klik&Tik

Sinie werkt als vrijwilliger in de bibliotheek van Texel. Ze geeft daar de cursus Klik & Tik: een basiscursus voor computer- en internetgebruik!

Digitale donderdag Texel

Een wekelijkse inloop voor vragen over e-books, tablets, e-mailen, apps en smartphones. Iedere donderdag van 14.00 tot 15.30 uur.