Word digivaardig in de bieb

Heeft u vragen over het omgaan met uw tablet of e-reader? Problemen bij het invullen van digitale formulieren of wilt u gewoon iets nieuws leren? U bent welkom bij onze activiteiten!

Digibar Schagen

Iedere dinsdagmorgen bent u tussen 10.00 en 12.00 uur welkom in de CultuurHoek van bibliotheek Schagen voor alle digitale zaken.

Tabletcafés Den Helder

Bent u in het bezit van een iPad of andere tablet en zit u met praktische vragen? Kom dan naar onze tabletcafés. Voor tips en advies!

Hulp bij internetbankieren

Hulp nodig bij internetbankieren? De medewerkers van de ING helpen u graag. Iedere 2e donderdag van de maand in School 7, tussen 16.00 uur en 17.00 uur. En iedere in Schagen iedere 3e dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Tabletcafé Tuitjenhorn

Kom naar het tabletcafé in bibliotheek Tuitjenhorn. Iedere maandagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur.

Oefenen in School 7

Wilt u op de computer oefenen met taal, schrijven of digitale vaardigheden? Dit kan iedere donderdag tussen 13.30 en 15.00 uur in School 7.

Hulp bij de e-overheid

De overheid werkt steeds meer via internet. Veel mensen vinden het moeilijk om digitale formulieren in te vullen. Wij organiseren regelmatig korte cursussen om dit te leren!

Cursus Klik&Tik

Sinie werkt als vrijwilliger in de bibliotheek van Texel. Ze geeft daar de cursus Klik & Tik: een basiscursus voor computer- en internetgebruik!

Digitale maandag Texel

Een wekelijkse inloop voor digitale vragen over e-books, tabletgebruik, e-mailen, apps en smartphones. Iedere maandag van 10.30 tot 11.30 uur.